Forsikring handler om tillid

Gør som +500.000 danskere og lad os hjælpe dig før, under og efter din skade.

Få et forsikringstjek

Mest populære artikler lige nu

Hvorfor skal du vælge Gjensidige?

Kundefordele
Vi har mere end 20 anerkendte samarbejdspartnere i Danmark, som giver besparelser og andre gode fordele.

Boligpakken - perfekt til husejere
Med Boligpakken får du din ejerskifteforsikring i en samlet pakke med indboforsikring og husforsikring, som gør det nemt, hurtigt og billigt at forsikre hus og boligøkonomi.

Se hvad andre siger om os
Vi vil gerne være det mest kundeorienterede forsikringsselskab. Derfor har vores kunders mening stor betydning for vores udvikling.

Mærk arbejdsglæden
Vores medarbejdere har i gennemsnit været en del af Gjensidigefamilien i mere end 10 år – og det er vi stolte af! For vi tror på, at glade medarbejdere giver bedre oplevelser for vores kunder. Og du får altså masser af erfaring, dedikation og arbejdsglæde med i købet.

Læs mere om...

Få svar på dine spørgsmål til din regning og betalingen, eller tilmeld dig betalingsservice, så det hele foregår automatisk fremover. 

Læs mere om betaling

Har du en kronisk lidelse eller er blevet syg inden afrejse, kan du få lavet en medicinsk forhåndsgodkendelse med individuel vurdering, inden du skal rejse. På den måde får du klarhed om, hvordan du er dækket af  rejseforsikringen, selvom du er eller lige har været syg.

Mere om forhåndsgodkendelse

Hvis du i forbindelse med en graviditet eller fødsel har undladt at anmelde en skade til os eller har oplevet at få begrænset dækning, vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her

Kontakt os

Skal du på bilferie bør du altid medbringe grønt og evt. rødt kort.

Grønt kort er bevis for, at din bil er ansvarsforsikret (lovkrav).
Rødt kort er bevis for, at din bil er kaskoforsikret og giver dig adgang til assistance i udlandet.

Læs mere og bestil kort