Tillid er...

En indboforsikring der sikrer dig, dine ting og din husstand. Bliv ringet op og få en pris, som passer til dit behov.

Bliv ringet op

Køb forsikring online

Bliv klogere på vores forsikringer til dig og dine ejendele med nogle af markedets bedste dækninger. Du kan se din pris på dine ønsket forsikringer på under 2 min. online.

Anmeld skade

Du kan nemt og hurtigt anmelde din skade online døgnet rundt. Vi hjælper dig hele vejen igennem og sender en kvittering, når din anmeldelse er gennemført og indsendt til os.

Dine kundefordele

Vi har mere end 20 anerkendte samarbejdspartnere i Danmark, som giver dig besparelser og andre gode fordele.

NYHEDER

Så mange danskere falder i januarfælden

Januar er ikke kun højsæson for motiverede motionister, det er også en tid på året, hvor rigtig mange kommer galt afsted. Se de typiske faldgrupper for skader her.

Nyhed: Tandforsikring - få dækning i dag

Få økonomisk hjælp til din tandlægeregning allerede i dag. Sammen med Dansk Tandforsikring får du op til 60% på din regning. Læs mere om hvordan du bliver bedst dækket.

Tillid er, når du ikke behøver søforklaringer

Desværre har mange den opfattelse, at forsikringsselskaber forsøger at undgå deres ansvar. Det vil vi gerne lave om på. Vores mål er at genskabe tilliden til forsikring. I virkeligheden er det sådan, at næsten alle får den erstatning og hjælp, de har brug for uden problemer, og vi stoler på vores kunder. Forsikringer bør handle om tilliden til hinanden. Derfor siger vi ”Tilliden er gjensidig”.

LÆS MERE OM

Har du en kronisk lidelse eller er blevet syg inden afrejse, kan du få lavet en medicinsk forhåndsvurdering med individuel vurdering, inden du skal rejse. På den måde får du klarhed om, hvordan du er dækket af rejseforsikringen, selvom du er eller lige har været syg.

Mere om forhåndsvurdering

Hvis du i forbindelse med en graviditet eller fødsel har undladt at anmelde en skade til os eller har oplevet at få begrænset dækning, vil vi meget gerne høre fra dig. Læs mere her

Kontakt os