Hop til indhold

Erhvervsforsikringer til bygge- og anlægsbranchen

Af og til sker der desværre ulykker på byggepladser, og det er derfor en god idé at have styr på forsikringerne.

En fleksibel løsning, der passer til jeres virksomhed

Virksomheder i bygge- og anlægsbranchen arbejder ofte under stort tidspres og med materialer af høj værdi.

Hos Gjensidige kan I få en forsikringsløsning, der løbende kan tilpasses virksomhedens situation. Dermed sikrer I, at I hverken er over- eller underforsikret. Klik dig rundt på siden og bliv klogere på, hvilke forsikringer vi anbefaler til virksomheder i jeres branche - og som virksomheder i branchen oftest vælger for at sikre sig selv og medarbejderne.

Medlem af DI Byggeri?

Som medlem af DI Byggeri får din virksomhed en lang række fordele, personlig service og gode priser.

Læs mere her

Anbefalede forsikringer til branchen

Fold tabellerne ud og se en oversigt over de forsikringer, vi oftest anbefaler virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Her finder I også faktaark og betingelser for de enkelte forsikringer.

Har I særlige ønsker eller behov, hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning med tilvalg.

Medarbejdere

Dækker virksomhedens ansatte og sikrer, at medarbejdere og indehaver ved tilskadekomst på arbejdet samt brilleskade, tandskade mv.
Giver hurtig adgang til behandling og sundhedsfaglig rådgivning. Forsikringen giver øget tryghed i hverdagen, hurtig adgang til undersøgelse, behandling og online læge.
Erhvervsrejseforsikring dækker hjemtransport, sygdom, bagage samt en lang række andre tilfælde, fra det øjeblik rejsen påbegyndes hjemme hos den ansatte eller fra arbejdspladsen og helt indtil du eller din ansatte er hjemme igen.

Virksomheden

Dækker skader sket i forbindelse med virksomhedens arbejde. Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav.
Dækker virksomhedes værdier. En brand, tyveri eller en vandskade vil være et tab for virksomheden. Denne forsikring kan sikre din virksomheds værdier.
Dækker mod indbrud i din virksomheds netbank, og dækker direkte tab af penge på virksomhedens konti, når 3. mand for uretmæssig adgang.
Dækker hackerangreb og reetablering af data efter indbrud på hjemmeside samt netbank. Med en cyberforsikring får I reetableret, reinstalleret og genoprettet jeres data og programmer.

Driften

Dækker for ansvar og kaskoforsikring mv. og, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød.
Dækker ansvar og kaskoforsikring. Med en arbejdsmaskineforsikring er I dækket, hvis I bruger jeres arbejdsmaskine som selvstændigt køretøj og kommer til at skade andre personer eller deres ting.
Dækker ansvar, kasko og indefra kommende skader. Med en materielforsikring er I dækket, hvis I bruger jeres arbejdsmaskine som selvstændigt køretøj og kommer til at skade andre personer eller deres ting.
Dækker hjælp til økonomien under langtidssygemeldinger. Fx hvis du eller en medarbejder bliver ude af stand til at arbejde i længere tid, dækker vi løn under sygemelding.