Hop til indhold

Erhvervsforsikringer til kreative erhverv

Med et sikkerhedsnet af de rette forsikringer, kan I fokusere på dét I gør bedst.

Få tryghed og frihed i hverdagen til at gøre det, I gør bedst

Har du en større eller mindre virksomhed i den kreative branche er der sikkert mange andre ting end forsikring, du hellere vil bruge din tid på. Derfor har vi her på siden samlet de forsikringer, vi oftest anbefaler til andre virksomheder i branchen, så du hurtigt og enkelt kan få overblik over, om din virksomhed har de rette forsikringer.

Vores forsikringsrådgivere kan hurtigt og enkelt hjælpe jer med at sikre, at I har de rette forsikringer. Så behøver I ikke bekymre jer, hvis hverdagen ikke går helt som planlagt.

Anbefalede forsikringer til branchen

Fold tabellerne ud og se en oversigt over de dækninger, vi tilbyder virksomheder i kreative erhverv. Her finder I også faktaark og betingelser for de enkelte forsikringer.

Har I særlige ønsker eller behov, hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning med tilvalg.

Medarbejdere

Arbejdsskadeforsikring
Dækker virksomhedens ansatte og sikrer, at medarbejdere og indehaver ved tilskadekomst på arbejdet samt brilleskade, tandskade mv.
Sundhedsforsikring
Giver hurtig adgang til behandling og sundhedsfaglig rådgivning. Forsikringen giver øget tryghed i hverdagen, hurtig adgang til undersøgelse, behandling og online læge.
Erhvervsrejseforsikring
Erhvervsrejseforsikring dækker hjemtransport, sygdom, bagage samt en lang række andre tilfælde, fra det øjeblik rejsen påbegyndes hjemme hos den ansatte eller fra arbejdspladsen og helt indtil du eller din ansatte er hjemme igen.

Virksomheden

Erhvervs- og produktansvarsforsikring
Dækker skader sket i forbindelse med virksomhedens arbejde. Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav.
Netbankforsikring
Dækker mod indbrud i din virksomheds netbank, og dækker direkte tab af penge på virksomhedens konti, når 3. mand for uretmæssig adgang.
Cyberforsikring
Dækker hackerangreb og reetablering af data efter indbrud på hjemmeside samt netbank. Med en cyberforsikring får I reetableret, reinstalleret og genoprettet jeres data og programmer.

Driften

Sygedriftstabsforsikring
Dækker hjælp til økonomien under langtidssygemeldinger. Fx hvis du eller en medarbejder bliver ude af stand til at arbejde i længere tid, dækker vi løn under sygemelding.
Erhvervsejendomsforsikring
Dækker virksomhedens bygninger hele vejen rundt. Dækningen sikrer virksomhedens bygninger og fastmonterede anlæg, og dækker både dårligt vejr og store ulykker samt ansvar som fx hus- og grundejere.
Erhvervsløsøreforsikring
Dækker virksomhedes værdier. En brand, tyveri eller en vandskade vil være et tab for virksomheden. Denne forsikring kan sikre din virksomheds værdier.
Bilforsikring
Dækker for ansvar og kaskoforsikring mv. og, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød.