Hop til indhold

Erhvervsforsikringer til virksomheder med personlig pleje

Løsningen er til dig som frisør, ejer af en skønhedssalon og andre virksomheder, der beskæftiger sig med personlig pleje.

En fleksibel løsning, der passer til jeres virksomhed

Med en forsikringsløsning fra Gjensidige er I bedst muligt dækket, hvis uheldet er ude. Vi tilbyder en række forsikringer, I kan sammensætte til en samlet pakke, der matcher netop jeres virksomheds behov. 

Er din virksomhed godt sikret?  For dig, der driver en virksomhed med personlig pleje handler dagligdagen først og fremmest om, at dine kunder er i trygge og kompetente hænder. Men har du tænkt over hvordan du er sikret – både når det gælder din salons bygninger og inventar men også når det kommer til dit ansvar som behandler og arbejdsgiver?

Anbefalede forsikringer til branchen

Fold tabellerne ud og se en oversigt over de dækninger, vi oftest anbefaler virksomheder med personlig pleje. Her finder I også faktaark og betingelser for de enkelte dækninger.

Har I særlige ønsker eller behov, hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning med tilvalg.

Medarbejdere

Arbejdsskadeforsikring
Dækker virksomhedens ansatte og sikrer, at medarbejdere og indehaver ved tilskadekomst på arbejdet samt brilleskade, tandskade mv.
Erhvervsrejseforsikring
Erhvervsrejseforsikring dækker hjemtransport, sygdom, bagage samt en lang række andre tilfælde, fra det øjeblik rejsen påbegyndes hjemme hos den ansatte eller fra arbejdspladsen og helt indtil du eller din ansatte er hjemme igen.
Sundhedsforsikring
Giver hurtig adgang til behandling og sundhedsfaglig rådgivning. Forsikringen giver øget tryghed i hverdagen, hurtig adgang til undersøgelse, behandling og online læge.

Virksomheden

Erhvervs- og produktansvarsforsikring
Dækker skader sket i forbindelse med virksomhedens arbejde. Hvis du eller en medarbejder laver skade på andre, eller ødelægger deres ting, hjælper vi dig med at håndtere sagen og betale et evt. erstatningskrav.
Netbankforsikring
Dækker mod indbrud i din virksomheds netbank, og dækker direkte tab af penge på virksomhedens konti, når 3. mand for uretmæssig adgang.
Cyberforsikring
Dækker hackerangreb og reetablering af data efter indbrud på hjemmeside samt netbank. Med en cyberforsikring får I reetableret, reinstalleret og genoprettet jeres data og programmer.

Driften

Sygedriftstabsforsikring
Dækker hjælp til økonomien under langtidssygemeldinger. Fx hvis du eller en medarbejder bliver ude af stand til at arbejde i længere tid, dækker vi løn under sygemelding.
Erhvervsejendomsforsikring
Dækker virksomhedens bygninger hele vejen rundt. Dækningen sikrer virksomhedens bygninger og fastmonterede anlæg, og dækker både dårligt vejr og store ulykker samt ansvar som fx hus- og grundejere.
Erhvervsløsøreforsikring
Dækker virksomhedes værdier. En brand, tyveri eller en vandskade vil være et tab for virksomheden. Denne forsikring kan sikre din virksomheds værdier.
Bilforsikring
Dækker for ansvar og kaskoforsikring mv. og, hvis du skader din egen eller andres biler, fx ved påkørsel eller sammenstød.