Hop til indhold

Skadestop

I tæt samarbejde bidrager Gjensidige til, at din transportvirksomhed kan reducere antallet af skader og skadeudgifter hertil. Skadestop er et lærende forløb, der giver et godt overblik over omfang og muligheder, der kommer dig og din virksomhed til gode. De reducerede udgifter til skaderne vil tydeligt fremgå af bundlinjen.

Reducer skader med op til 30% på 1 år

Med et skadestopforløb hos os, kan jeres virksomhed reducere antallet af skader på jeres køretøjer med op til 30% på 1 år, uden at det kræver mere end jeres tid.

Få en skræddersyet risikoprofil

Vi skræddersyer en risikoprofil og anvender anbefalinger til netop jeres virksomhed, så kræfterne kan bruges der, hvor de har den største effekt.

Et økonomisk og bæredygtigt samarbejde

Sammen kan vi reducere jeres omkostninger og bidrage til bæredygtighed, ved at minimere antallet af reparationer på jeres køretøjer.

Sådan hjælper vi din virksomhed

Eksempel på skadeforløb hos os

Gennem skadestopforløbet, mødes I minimum 4 gange om året til et statusmøde med vores eksperter, så vi løbende kan nedbringe skader på jeres køretøjer. Et forløb kan se ud som følgende:

  1. Indledende møde med ledelsen
  2. Infomøde med relevante medarbejdere
  3. Registrering af skader
  4. Dialog med særligt udvalgte medarbejdere 
  5. Analyse
  6. Vi sætter mål sammen
  7. Dialog om skader og vidensdeling
  8. Statusmøde

Forløbet er for jer som allerede har forsikret jeres køretøjer hos os. Med Skadestop kommer i hurtigt i gang med registrering og kortlægning af skader. Herefter starter et grundigt, rådgivende forløb, der giver indsigt i alt fra skjulte skadeomkostninger til virksomhedskultur. I tæt partnerskab, bidrager Gjensidige’s rådgivere med unik viden og erfaring, som kan bruges til at minimere omkostninger, optimere din indsats og undgår udgifter til skader.

Vil du vide mere om Skadestop?

Så kan du kontakte vores eksperter her: 

Dorte Palmblad

Risk Management Specialist Mail: Dorte.Palmblad@gjensidige.dk

Bruno Hostrup

Risk Management Specialist Mail: Bruno.hostrup@gjensidige.dk

Martin Andersen

Leder • UW Motor & Cargo Mail: Martin.Andersen@gjensidige.dk