Hop til indhold
Håndtryk

Sundhedsforsikring for landbrug

Se hvad du kan bruge en sundhedsforsikring til og tilmeld dig hurtigt og enkelt den fordelagtige aftale om en sundhedsforsikring som landbrugskunde hos Gjensidige.

Hurtig adgang til undersøgelse og behandling for dig som landbrugskunde hos Gjensidige

Som landmand er der mange usikkerheder i hverdagen - men din sundhed og muligheden for at have en aktiv hverdag behøver ikke være en af dem.

Som landbrugskunde hos Gjensidige har du nemlig mulighed for at købe en sundhedsforsikring til en konkurrencedygtig pris til dig og din ægtefælle/samlever. Så er I begge sikret hurtig adgang til undersøgelse og behandling samt sundhedsfaglig og professionel hjælp til at komme tilbage til hverdagen, hvis sygdom eller skade stikker en kæp i hjulet.

Vidste du, at dine børn under 24 år også er dækket af sundhedsforsikringen - uden merpris?

Sådan dækker forsikringen

Overblik over sundhedsforsikringen

Sundhedsforsikringen dækker hjælp til sygdomme og skader, som kræver udredning, operation eller behandling hos en speciallæge eller en professionel behandler (dækning sker altid jf. gældende forsikringsbetingelser).

Senest 10 hverdage efter vi har
godkendt din skadeanmeldelse, har du været til din første
undersøgelse eller behandling hos en speciallæge i vores
landsdækkende behandlernetværk bestående af kvalitetssikrede
privathospitaler og privatklinikker.

Sundhedsforsikringen kan bl.a. dække behandling hos:

 • Speciallæge*
 • Psykolog/psykiater * (undtaget fra lægehenvisning er akut psykologisk krisehjælp og arbejdsrelateret stress)
 • Fysioterapeut*
 • Kiropraktor
 • Zoneterapeut
 • Fodterapeut
 • Ergoterapeut
 • Akupunktør
 • Massør
 • Diætist
   

*Kræver lægehenvisning

Vær opmærksom på, at al dækning af skader, sygdomme og lidelser altid sker jf. vores gældende forsikringsbetingelser.

Se dine forsikringsbetingelser

Hvis du allerede har en sundhedsforsikring, har du også mulighed for dække din ægtefælle /samlever.

Pris for din ægtefælle/samlever: 2.473,48 kr.
Årlig pris pr. person inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med: 01.06.2024

For ægtefæller/samlevere gælder, at undersøgelse og behandling af sygdomme og skader opstået før tilmeldingen, først er dækket efter 6 måneders forsikring. Har din familie haft sundhedsforsikring hos et andet selskab, kan den optjente anciennitet overføres og modregnes i karensen. Dog må der ikke være et slip i mellem de to forsikringer.

Du tilmelder din ægtefælle/samlever ved at klikke på linket herunder, logge ind og udfylde formularen.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice her

Log ind og tilmeld ægtefælle/samlever

Kollektiv børnedækning - også god dækning til dine børn

Sundhedsforsikringen er også for dine børn under 24 år.

Helt konkret betyder det, at sundhedsforsikringen også dækker undersøgelse og behandling af alle dine børn under 24 år - uden merpris.

Dækningen gælder selvfølgelig uanset, om børnene bor ude eller hjemme - og såvel dine som din ægtefælles/samleveres børn er omfattet af dækningen, herunder også plejebørn samt adoptivbørn.

Vær opmærksom på, at dækningen ophører den dag, det enkelte barn fylder 24 år. Herefter kan forsikringen videreføres til en fordelagtig pris.

Se dine forsikringsbetingelser

Sundhedsforsikringen dækker i rigtig mange tilfælde. Men skulle du stå med en skade eller lidelse, som ikke er dækket, er der fortsat hjælp at hente. Med vores sundhedskompas, som følger med sundhedsforsikringen, hjælper vi uanset, om vi kan tilbyde dig behandling eller ej.

Med sundhedskompasset tager vi dig i hånden og hjælper dig med at navigere i de offentlige sundhedstilbud, så du får det optimale udbytte af dine rettigheder og muligheder i sundhedsvæsnet. Samtidig sikrer vi det bedste samspil mellem de offentlige og de private behandlingsmuligheder.

Se mere om sundhedskompasset

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Bliv klogere på dækninger og de gældende betingelser for sundhedsforsikringen.

Du kan også få et hurtigt overblik ved at se produktarket (IPID) med opsummeret information om, hvad forsikringen dækker.

Se de gældende forsikringsbetingelser

Sådan køber du sundhedsforsikringen

Du køber din sundhedsforsikring ved at klikke nederst på "Køb sundhedsforsikring"

Den årlige pris pr. person er 2.365,30 kr. Prisen gælder til og med d. 01.06.2024 og er inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Tilmelding til forsikringen sker pr. førstkommende 1. i måneden, efter vi har modtaget din tilmelding. Forsikringen kan tegnes indtil du fylder 60 år.

Log ind med MitID og køb sundhedsforsikringen

Tilmeld Betalingsservice

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice

Har du spørgsmål?

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk hos vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2125. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Din side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.