Velkommen til Sundhedsforsikring Landbrug

På denne side finder du information om, hvordan du som landbrugskunde hos Gjensidige hurtigt og let tilmelder dig aftalen om en sundhedsforsikring samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til.

Log ind med NemID og køb sundhedsforsikring

Hurtig adgang til undersøgelse og behandling for dig som landbrugskunde hos Gjensidige

Som landmand er der mange usikkerheder i hverdagen - men din sundhed og muligheden for at have en aktiv hverdag behøver ikke være en af dem.

Som landbrugskunde hos Gjensidige har du nemlig mulighed for at tegne en sundhedsforsikring til en konkurrencedygtig pris til dig og din ægtefælle/samlever. Så er I begge sikret hurtig adgang til undersøgelse og behandling, samt sundhedsfaglig og professionel hjælp til at komme tilbage til hverdagen, hvis sygdom eller skade stikker en kæp i hjulet.   

Du finder meget mere information om dækninger og muligheder med en sundhedsforsikring under "Overblik over sundhedsforsikringen". Husk bl.a. at lægge mærke til, at dine børn under 24 år også er dækket af sundhedsforsikringen - uden merpris. 

Sådan køber du din sundhedsforsikring

Du køber din sundhedsforsikring ved at klikke nederst på "Køb sundhedsforsikring"

Årlig præmie pr. person:
Kr. 2.268,06*

*Gældende pris til og med d. 01.06.2022 - præmien er angivet inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Tilmelding til forsikringen sker pr. førstkommende 1. i måneden, efter Gjensidige Forsikring har modtaget din tilmelding.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice

Se produktark (IPID) med information om, hvad forsikringen dækker.

Køb sundhedsforsikring

Overblik over sundhedsforsikringen

Overblik over sundhedsforsikringen