Hop til indhold
Håndtryk

Sundhedsforsikring for landbrugskunder

Som landmand er der mange usikkerheder i hverdagen - men din sundhed og muligheden for hurtigt at komme tilbage til en aktiv hverdag, behøver ikke være en af dem, når du har en sundhedsforsikring fra Gjensidige. 

En sundhedsforsikring der dækker hele vejen rundt

3.027,08 kr.

/årligt

Pas på dem, der betyder mest i dit liv

Sådan køber du sundhedsforsikringen

Du køber din sundhedsforsikring ved at klikke "Køb sundhedsforsikring" og logge ind med dit MitID.

Den årlige pris pr. person er 3.027,08 kr. Prisen gælder til og med d. 01.12.2024 og er inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Tilmelding til forsikringen sker pr. førstkommende 1. i måneden, efter vi har modtaget din tilmelding. Forsikringen kan købes indtil du fylder 60 år. Er du fyldt 60 år, kan du købe forsikringen i Gjensidiges webshop

Tilmeld Betalingsservice

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice

Sådan anmelder du en skade

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Bliv klogere på detaljerne

Kvinde i kundeservice besvarer spørgsmål via telefon

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores sundhedsforsikring. Vi henviser til bruttobetingelserne, hvilket betyder, at der kan være dækninger og betingelser, som ikke er relevante for dig. Når du har købt forsikringen, kan du altid logge ind på Min side og se hvilke dækninger, der gælder for dig. 

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad sundhedsforsikringen dækker og ikke dækker.