Hop til indhold
Håndtryk

Sundhedsforsikring via Sparekassen Kronjylland

Med en sundhedsforsikring fra Gjensidige får du en genvej til hurtig undersøgelse og behandling, når du har brug for det.

 

Er du allerede tilmeldt?

Hvis du allerede er tilmeldt sundhedsforsikringen via Sparekassen Kronjylland, men har brug for at se hvordan du er dækket, kan du finde en oversigt på Min side.

Log ind på Min side

Dine fordele med en sundhedsforsikring

  • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
  • Øget tryghed i hverdagen
  • Svar inden for 1-2 arbejdsdage, når du har anmeldt dit behov for hjælp
  • Landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk

Herudover får du adgang til alle Gjensidiges kundefordele, der rummer attraktive fordele og rabat på alt fra forsikringer til medicin og benzin.

Sundhedsforsikringen

Årlig pris pr. person inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen gælder til og med d. 01.12.2024

4.256,36

/årligt

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 88 18 67 20.

Gode råd til en sundere livsstil

Det er ikke alt man kan forsikre sig mod, men en sund livsstil for både sind og krop kan være en god investering til et længere og bedre liv uden sygdom. Få inspiration fra vores artikler, der hjælper dig til en sundere hverdag.

Bliv klogere på detaljerne

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores sundhedsforsikring. Vi henviser til bruttobetingelserne, hvilket betyder, at der kan være dækninger og betingelser, som ikke er relevante for dig. Du kan altid logge ind på Min side og se dine nøjagtige betingelser. 
 

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad sundhedsforsikringen dækker, og hvad den ikke dækker.

Husk at opsige din gamle forsikring!

Har du en sundhedsforsikring fra tidligere i et andet forsikringsselskab, skal du selv opsige forsikringen. Det kan vi nemlig ikke gøre for dig. På den måde undgår du at betale for at være forsikret to steder.