Håndtryk

Sundhedsforsikring via Sparekassen Kronjylland

Med en sundhedsforsikring er du sikret hurtig hjælp og behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade.  Du kan nemt og hurtigt købe en sundhedsforsikring i Gjensidige uden at afgive helbredsoplysninger. 

Vælg mellem Sund Krop & Sind og Sund Total

Med en sundhedsforsikring via Sparekassen Kronjylland, kan du vælge mellem de to sundhedspakker Sund Krop & Sind og Sund Total. 

Sund Krop & Sind

Sund Total

Fordele med din sundhedsforsikring

Uanset hvilken pakke du vælger, får du adgang til:

  • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
  • Øget tryghed i hverdagen
  • Svar inden for 1-2 arbejdsdage, når du har anmeldt dit behov for hjælp
  • Landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk

Online Apotek

  • Online apotek med 10% rabat på langt de fleste apotekervarer
  • Gratis levering lige til hoveddøren
  • Læs mere om Online Apotek

Misbrugslinje

Anonym misbrugsrådgivning via Gjensidiges misbrugslinje. Få vejledning og rådgivning omkring problemstillinger og udfordringer ved at være i eller tæt på en relation med misbrug eller mistanke om misbrug. Læs mere om misbrugslinjen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 88 18 67 20.

Gode råd til en sundere livsstil

Det er ikke alt man kan forsikre sig mod, men en sund livsstil for både sind og krop kan være en god investering til et længere og bedre liv uden sygdom. Få inspiration fra vores artikler, der hjælper dig til en sundere hverdag.