Velkommen til din sundhedsforsikring via TV2

På denne side finder du information om, hvordan du hurtigt og let kommer i gang med behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade - samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til.

Log ind på Min side og se din forsikring

Sundhedsforsikring - din genvej til hurtig behandling

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en profes­sionel behandler.

Vores netværk af behandlingssteder spænder bredt og har kompetencer inden for en række forskellige behandlingstyper, der alle giver dig det bedste udgangspunkt for hurtigt at kunne vende tilbage til hverdagen igen.

Får du behov for undersøgelse og behandling af skader, lidelser eller sygdomme giver din sundhedsforsikring efter godkendt anmeldelse adgang til de følgende behandlingstyper, som du finder i boksen herunder.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Kom til undersøgelse eller behandling på et privathospital eller -klinik i vores landsdækkende netværk af behandlere i nærheden af din arbejdsplads eller bopæl indenfor 10 hverdage efter din sag er behandlet.

Udover udredning, undersøgelse og behandling er du også sikret adgang til nødvendige operationer, hjælp i hjemmet undervejs i behandlingsforløbet, refusion af udgifter til medicin og adgang til rekreative ophold, så du kan komme tilbage til din normale sundhedstilstand på hurtigste og bedste vis.


*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en fysioterapeut* Du skal indhente en henvisning på dit behandlingsbehov fra egen læge.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Med Osteopati har du mulighed for at få behandlet skader eller lidelser i bevægeapparatet hos en osteopat.

Se mere om dækningen

Med kiropraktik kan du få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en kiropraktor.

Se mere om dækningen

Få behandling hos en akupunktør, zoneterapeut eller massør for skader/lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet). Behandlingerne skal varetages af en Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Med alternativ behandling kan du få adgang til:

• Akupunktur (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder)
• Zoneterapi (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder)
• Massage (Op til 4 behandlinger pr. 12 måneder)

Der dækkes med op til 395 kr. pr. behandling hos akupunktør, zoneterapeut og massør.

Se mere om dækningen

Gennem din sundhedsforsikring kan du få adgang til behandling af sygdom/skade/lidelse i bevægeapparatet (ikke opereret) hos en akupunktør og zoneterapeut. Der dækkes med op til 10 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen.Behandlingerne tildeles i portioner.

Se mere om dækningen

Med fodterapi kan du få dækket op til 6 behandlinger pr. løbende 12
måneder regnet fra anmeldelsesdagen. Behandlingerne skal varetages af en statsautoriseret fodterapeut.

Se mere om dækningen

Med din sundhedsforsikring har du også mulighed for at få diætistvejledning*.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Selvom der sjældent tales om hverken misbrug eller ludomani, er det sygdomme som hver dag påvirker tusindvis af danskeres liv. Og derfor er der også hjælp at hente i sundhedsforsikringen, fordi ingen danskeres sundhedstilstand skal sætte begrænsninger for det liv, de ønsker at leve.

Med sundhedsforsikringen kan du få adgang til behandling for misbrug af alkohol, rusmidler og medicin samt spilafhængighed.


*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Med din sundhedsforsikring kan du også tegne dækning til din ægtefælle/samlever og dine børn. Har både du og din ægtefælle/samlever en forsikring hos Gjensidige Forsikring, dækker vi automatisk alle jeres ude- og hjemmeboende børn under 21 år.

Pris for din ægtefælle/samlever: kr. 2.784,86 kr.
Årlig pris pr. person inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og garantifondsbidrag på 40 kr. 
Prisen gælder til og med d. 01.12.2023.

Ønsker du udelukkende at dække dine børn under 21 år, kan du tegne en børnedækning til 1020,67 kr. helårligt pr. barn inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og garantifondsbidrag på 40 kr. (indeks 2023). Tilmeldes flere børn, kan den samlede pris ikke overstige præmien for dækningen af en ægtefælle/samlever. Familie er dækket af vores private forsikringsbetingelser. Find produktark her.

Du tilmelder din familie ved at klikke på linket herunder og udfylde formularen.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice her.

Gå til Min side og tilmeld din familie

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at besøge lægen, og det kan være svært at komme igennem til lægen på telefonen. Derfor er der til din sundhedsforsikring tilvalgt onlineplatformen Online Læge, som giver dig mulighed for at modtage bl.a. lægefaglig rådgivning, når du har tid til det.

Se mere om Online Læge

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en speciallæge eller behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Din sundhedsforsikring er særligt sammensat af din arbejdsgiver. Du har derfor også et særligt sæt forsikringsbetingelser, som du finder i boksen herunder.

Se dine forsikringsbetingelser

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 70 10 90 09.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 70 10 90 09.