Hop til indhold

gjensidige-dk.apps-int.gjensidige.io

Den forebyggende rådgivningslinje

Den forebyggende rådgivningslinje kan hjælpe dine medarbejdere med en bred palette af rådgivning indenfor trivsel- og livsstil. Medarbejderen kan fx få hjælp til at tackle problemer i privatlivet før de vokser sig store og går ud over arbejdsindsatsen eller få værktøjer til håndtering af stress.

Professionel rådgivning

Rådgivningslinje varetages af vores dygtige team af sygeplejersker, fysioterapeuter og stresscoaches, som hver dag skaber tryghed. Tilbuddet om let og hurtig adgang til professionel rådgivning er et omsorgsfuldt sikkerhedsnet for medarbejderen, mens det for ledelsen er en effektiv indsats til at værne om de ansattes trivsel. Rådgivningsteamet har selvfølgelig tavshedspligt. 

Den forebyggende rådgivningslinje

Trivselslinjen

Rigtig mange danskere har hver dag symptomer på alvorlig stress, og generelt set går kurven den helt forkerte vej. Det positive er dog, at stress og udbrændthed kan forebygges ved at tage fagligt hånd om udfordringerne i en tidlig fase.

Hvorfor benytte sig af trivselslinjen?
Med Trivselslinjen har den enkelte medarbejder let adgang til vores professionelle rådgivningsteam. Det kan f.eks. være i situationer, hvor det endnu ikke er nødvendigt at tage skridtet ud i et længerevarende terapiforløb.

Eksempelvis i forbindelse med stresshåndtering, hvor rådgivningen giver indspark til brugbare værktøjer til at håndtere begyndende stress.

Livsstilslinjen

På livsstilslinjen kan medarbejdere få rådgivning og sparring til fysiske livsstilsændringer som f.eks. ændringer til kost- og motionsvaner, hjælp til et rygestop, hjælp til at reducere alkoholindtaget og/eller hjælp til mere og bedre søvnkvalitet. Livsstilslinjen kan også hjælpe med rådgivning og inspiration til øvelser målrettet smerter i bevægeapparatet.