Driftstabsforsikring til dit landbrug

Det kan have store konsekvenser for både produktion og indtjening, hvis dit landbrug udsættes for brand eller stormskader, og udbedring af skader kan nemt tage lang tid. Med en drifttabsforsikring er du dækket, så du ikke mister omsætning, mens udbedringen står på.

Bliv ringet op og få et tilbud

✓ Dækket ved kortslutning

Vores driftstabsforsikring dækker driftstab som følge af en kortslutning i dit produktionsudstyr, fx hvis du udsættes for en el-skade i dit foderanlæg. 

Undgå store tab ved driftsstop

Selvom du har en landbrugsforsikring, som dækker dine bygninger og løsøre, kan en større skade alligevel få konsekvenser for din indtjening i en kortere eller længere periode.

Dækninger

Dækker dit økonomiske tab ved enhver dækningsberettiget skade på bygninger, maskiner og løsøre, fx stormskade eller oversvømmelse.

Dækker desuden dine meromkostninger til fx tørring, transport, lagerleje, merpris for foder og staldleje, hvis dyr skal flyttes.

Hvad er dækket?
Dækninger
Udvidelser
Tilvalg
DækketIkke dækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket

Sammensæt din dækning med en af vores kundechefer

Bliv klogere på detaljerne

Se hvad og hvordan forsikringen dækker i betingelserne her. Har du allerede forsikringen hos os? Log da ind på MinSide og se de betingelser, der gælder for dig.

Produktark

I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores drifttabsforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.