Hop til indhold

Sygedriftstabsforsikring til landbrug

Med en sygedriftstabsforsikring (også kaldet ”Vikardækning”) kan du undgå økonomisk tab i dit landbrug, hvis du eller dine medarbejdere oplever længerevarende sygdom eller skade. 

✓ Spar omkostninger ved vikarer

Med vores forsikringsløsning undgår du at stå med udgiften alene, hvis du får behov for vikarer til at opretholde produktionen ved længerevarende sygdom hos dig eller dine ansatte. Med lange ventetider i det offentlige, kan det derfor være særlig vigtigt at have en sygedriftstabsforsikring.

Sådan er du dækket, hvis uheldet opstår

Hvis du oplever tab i omsætningen eller ikke kan dække dine faste udgifter pga. sygdom eller skade hos dig selv eller dine medarbejdere, er tabet ikke dækket af sygedagpenge eller ulykkesforsikring. Tabet er dækket af sygedriftstabsforsikringen, så dit landbrug kan fortsætte, selv hvis uheldet er ude.

Forsikringen dækker

  • Omkostninger til vikarer, som ansættes til at opretholde omsætningen, så nedgang i omsætningen kan reduceres eller helt undgås.
  • Fravær i op til 49 uger, når det overstiger 3 uger.

Nemt og enkelt at få en sygedriftstabsforsikringEn sygedriftstabsforsikring dækker, hvis du eller dine medarbejdere bliver syge i en længere periode. Du skal ikke oplyse os om dine eller dine medarbejderes helbred, når du køber forsikringen. Vi gør det nemt og enkelt for dig at få en sygedriftstabsforsikring til dit landbrug. Udfyld blot formularen her og få et uforpligtende tilbud. Vores team af erfarne kundechefer er altid klar til at hjælpe dig med at drøfte netop dit landbrugs særlige behov. 

Hvem kan tegne forsikringen?

Forsikringen kan tegnes af dig, der har et landbrug, hvor din eller dine nøglemedarbejderes omsætning kan opgøres selvstændigt. Det vil sige, at der skal kunne laves en opgørelse over den enkelte medarbejders omsætning.

Bliv klogere på detaljerne for sygedriftstabsforsikring

I betingelserne kan du læse alle detaljer om vores sygedriftstabsforsikring. I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores sygedriftstabsforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.