Hop til indhold

Job og karriere

Vil du forme fremtidens forsikringsselskaber sammen med os? Vi er altid på udkig efter dygtige, innovative og nysgerrige kollegaer. 

Vil du se, hvad der foregår bag scenetæppet?

Lad os stille din nysgerrighed! Se hvordan hverdagen er på Teglholmen. Få et smugkig på vores skønne kontor, vores lækre kantine og mød vores kollegaer.  Vi opfordrer alle – uanset kønsidentitet, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at blive en del af Gjensidigefamilien.   

Vi har brug for dine kompetencer

Du kan gøre en forskel

At kunne tale med mennesker er helt afgørende hos os. Mange af vores medarbejdere giver dagligt et godt råd om forsikring, giver afklaring i en kompliceret erstatningssag eller giver beroligende ord i en kritisk situation. Hos os får du mulighed for at gøre en reel forskel i menneskers liv, og vi er på udkig efter dig, der møder mennesker i øjenhøjde og som vil udvikle dig, modtage sparring og stræbe efter at blive endnu bedre. 

Se vores ledige stillinger

Gjensidige består af mange forskellige mennesker med helt forskellige kompetencer, erfaring og uddannelse. Følg med i vores ledige stillinger, og læg billet ind på det, der matcher dine drømme – også selvom du ikke troede forsikringsbranchen var noget for dig. Hos os arbejder nemlig alt fra salgsmedarbejdere til efterforskere og fra analytikere til kommunikationseksperter.

Du kan udvikle dig hos os

Muligheden for at udvikle sig og udvide sine kompetencer er vigtigt - både for dig som medarbejder, men også for os. Derfor giver vi dig mulighed for at bruge tid på din karriereudvikling. I løbet af et år vælger mere end 1.200 medarbejdere at videreudvikle sig på vores egen skole, Gjensidigeskolen, som har faste lederuddannelser og relevante kurser. Sådan sikrer vi, at vores medarbejdere udvikler sig i takt med markedets krav og selskabets behov.

Du kan skabe dig en karriere

Vi arbejder for, at medarbejdere kan opbygge deres karriere ved at bevæge sig på tværs af organisationen, og ikke bare opad. Der er stor forskel på vores forskellige afdelinger, og når medarbejdere prøver forskellige fagområder og stillingstyper, giver det forretningsforståelse og store fordele - både for dig og for os.