Hop til indhold

gjensidige-dk.apps-int.gjensidige.io

Velkommen til Gjensidigedagen 2024

12. april inviterer vi dig ind til en hel dag på vores kontor i København. Vi giver 40 studerende mulighed for at se, hvem vi er som virksomhed, og hvordan det er at arbejde hos os.

Dagen vil byde på bl.a. workshops, hvor du får mulighed for at sparre med andre studerende indenfor det fagområde, din uddannelse har fokus på. Gennem dagen vil du også møde vores landechef, flere af vores direktører og en række af vores dygtige medarbejdere.

Vi giver dig en unik mulighed for at få indblik i et af Danmarks største forsikringsselskaber og se, at vi også laver alt muligt, der ikke handler om forsikring. Gjensidigedagen giver dig samtidig mulighed for at skabe og udvikle dit netværk med både andre studerende og ansatte hos Gjensidige.

Sidst, men ikke mindst, byder dagen på mange spændende oplæg, spandevis af god baristakaffe og lækker mad. Vi slutter dagen af med et hyggeligt socialt arrangement på kontoret! 

Gjensidigedagen er for alle studerende i Danmark, så tøv ikke med at ansøge! 

Vind en middag for to

Når du ansøger om at være med til Gjensidigedagen, deltager du også i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Cofocos restauranter. Ansøgningsfristen er d. 24. marts 2024. Du ansøger via linket herunder.