Hop til indhold

Velkommen til Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel og Gjensidige Forsikring er gået sammen om at tilbyde medlemmerne af Vestjyllands Andel et attraktivt forsikringsprogram.

 

Særlige fordele til Vestjyllands Andels medlemmer

Vi har selvfølgelig gjort det ekstra godt at være kunde i Gjensidige, hvis du er medlem af Vestjyllands Andel. Derfor får du blandt andet adgang til følgende unikke fordele:

 • Medlemsbonus, udbetales hvert år
 • Bedste pris på bedste sundhedsdækning til dig, din familie og dine ansatte
 • VSF-aftalen – en unik mulighed for ekstra sikkerhed
 • Gratis adgang til APV-værktøj (lovpligtigt hvis blot én ansat)

Medlemsbonus

Få 3 % af din forsikringspræmie at handle for hos Vestjyllands Andel!

Når du som medlem af Vestjyllands andel er kunde hos Gjensidige, får du hvert år indbetalt medlemsbonus på din VA-konto.

Medlemsbonus tilbagebetales med 3 % af forsikringspræmien årligt for landbrugsforsikringen inkl. indbo, netbanksforsikring, bilforsikring, traktorer, høstmaskiner og andre arbejdsmaskiner, arbejdsskade samt ulykkesforsikring, ekskl. skatter, afgifter, miljøbidrag.

Medlemskronerne udbetales så længe aftalen mellem Vestjyllands Andel og Gjensidige er i kraft.

Sundhed

Gennem Vestjyllands Andel kan du med en sundhedsforsikring i Gjensidige passe på de vigtigste aktiver i virksomheden – dine medarbejdere.

Sundhedsforsikringen er jeres genvej til hurtig undersøgelse og behandling, hvis I bliver syge eller kommer til skade. Virksomhedens fordele:

 • Hurtig adgang til behandling og sundhedsfaglig rådgivning
 • Raskere og mere effektive medarbejdere
 • Færre sygedage og bedre medarbejdertrivsel
 • Mulighed for forebyggende kollektiv sundhedsindsats i virksomheden
 • APV

Medarbejdernes fordele:

 • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
 • Adgang til et landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk
 • Ingen krav om helbredsoplysninger ved tilmelding
 • Mulighed for at inkludere børn og ægtefæller/samlever i forsikringen til en fordelagtig pris
 • Rabat og gratis levering af apoteksvarer
 • Sundhedsscreening og individuelt træningsprogram

Læs mere om fordelene i fakta arket her. Dette giver medarbejderne et hurtigt overblik over deres dækninger, hvordan de bruger forsikringen, sikre deres familie og meget mere

VA-aftalen: Ordentlighed, kvalitet og sund fornuft i et rådgivningsprincip

Vestjysk Sund Fornuft” er det grundlæggende princip hos Vestjyllands Andel, som Gjensidige har valg at adoptere. Det gør vi, da det i virkeligheden dækker over mange af de principper, Gjensidige i forvejen arbejder med.

At skabe tryghed handler om at være korrekt forsikret, og selvom det kan lyde banalt, så er kvalitetsrådgivning et af de elementer i Gjensidige værditilbud, vi er mest stolte af.

VSF-aftalen indebærer, at alt du som kunde ikke aktivt har valgt fra, er dækket. Det betyder også, at alt som udgangspunkt er dækket, medmindre andet er aftalt.

På den måde er du som kunde sikker på, at hvis ikke vi har været omkring alt i vores rådgivning, så har du en ekstra sikkerhed i VSF-aftalen.

For at vi kan tilbyde dig denne ekstra sikkerhed, så stiller vi en forudsætning om, at du skal have gennemført termografering. Dog hjælper vi dig godt på vej, og refunderer 50% af udgiften.

Gratis adgang til APV

Vi ved, at APV kan være bøvlet at finde ud af. Det gælder både om du er stor eller lille bedrift. Som en del af aftalen, stiller vi dig derfor gratis et nemt og overskueligt redskab til rådighed, der hjælper dig godt på vej med den årlige APV-måling.

Eksisterende Gjensidige-kunde uden medlemsfordele?

Er du medlem af Vestjyllands Andel og allerede kunde i Gjensidige, men uden medlemsfordelene?

Bare rolig. Du har stadig rig mulighed for at gøre brug af de særlige fordele, også selvom du allerede er kunde hos Gjensidige.

Kontakt din landbrugsassurandør eller kundecenter Landbrug på telefon 88 18 69 81 for at høre nærmere.