Anmeld en sag på din sundhedsforsikring

Din sundhedsforsikring dækker behandling af en lang række sygdomme, lidelser og skader.

Do you want to file a claim in English?

Log ind på Min side
Mand med computer på hjemmekontor

1. Har du en lægehenvisning?

I langt de fleste tilfælde skal du have en henvisning fra din læge med en lægefaglig vurdering samt forslag til relevant behandling. Opfylder du ikke kriterierne for en henvisning, kan du indsende et notat fra lægen med en lægefaglig vurdering.

2. Log ind på Min side

Min side kan du udfylde en anmeldelse og fx uploade din henvisning samt udfylde en samtykkeerklæring, så vi kan indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for behandlingen af din sag.

Vi har lavet en guide til hvordan du anmelder en sag på din sundhedsforsikring.

Så hurtigt får du hjælp

Når vi modtager din anmeldelse, behandler vi din sag i løbet af 1-2 arbejdsdage. Herefter får du svar på, om din sundhedsforsikring dækker. Dækker forsikringen, er du i gang med undersøgelse eller behandling i løbet af 10 hverdage med undtagelse af psykolog/psykiater. 

Landsdækkende behandlernetværk

Vi hjælper dig med at finde et privathospital eller en privatklinik med den rette ekspertise til at undersøge eller behandle dig. Med vores landsdækkende netværk af behandlere, kan vi ofte finde et sted tæt på din bopæl. Behandlingsstedet varetager det videre forløb og kontakter dig for at finde et tidspunkt, der passer dig.

Vil du tale med os?

Vores sagsbehandlere i Sundhedscenteret er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, hvis du ikke finder svar her på siden eller har brug for hjælp til at anmelde din sag - uanset om du selv betaler din forsikring eller har den gennem din arbejdsgiver eller medlemsorganisation.

Ofte stillede spørgsmål