Hop til indhold

Akut skade uden for åb­ningstid

Hjælp til akut skade aften, nat og i weekender.

Akut skade

Hvad er en akut skade?

En akut skade kan for eksempel være at der går hul på et vandrør i din bolig, eller du har haft indbrud og har behov for hjælp til afdækning af en havedør.

Har du en akut skade hvor du har behov for hjælp aften, nat eller i weekenden skal du ringe til vores vagtcentral på telefonnummer 38 17 14 89. Har du brug for hjælp til en akut skade inden for almindelig åbningstid, skal du ringe til os på telefon 88 18 64 82. Mandag til onsdag kl 9-16 og torsdag til fredag kl 10-16.

Akut skade på rejsen

Få hurtigt hjælp på rejsen!

Hvis du er på rejse og får brug for akut hjælp skal du ringe til SOS International på telefonnummer
+45 70 10 50 50 Du kan også anmelde din sag digitalt ved at klikke på linket nedenfor, og så ringer SOS International tilbage til dig med en plan.

Akut skade på din bil

Få hurtigt hjælp til din bil!

Er du i Danmark? Får du brug for hjælp til din bil i Danmark, skal du ringe til SOS Dansk Autohjælp på telefonnummer 44 39 39 89. Du kan også bestille vejhjælp ved at klikke på knappen nedenfor. Er du i udlandet? Får du behov for vejhjælp i udlandet, skal du kontakte SOS International på telefonnummer +45 70 10 50 52. Du kan også bestille vejhjælp ved al klikke på knappen nedenfor