Hundeforsikring – beregn pris på forsikring til hund

Hundeforsikring - kun 18% egenbetaling, ingen yderligere selvrisiko

Hunde bliver hurtigt en del af familien, og de skal selvfølgelig have det godt hele livet. Desværre ender det nogle gange med, at det er økonomien, der afgør hundens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. 

Som noget unikt får du livslang dækning med i din hundeforsikring - uanset din hunds alder.

          Se prisen på din hundeforsikring          

Hundeforsikring udviklet i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din hund, har vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse lavet 3 versioner af vores hundeforsikring. Så er det op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din hund.

Som noget unikt får du livslang dækning til din hund, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din hunds helbred og livskvalitet. Hele livet.

          Se prisen på din hundeforsikring          

Bliv klogere på detaljerne for hundeforsikring

Produktinformation om hundeforsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores hundeforsikring dækker, og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækninger til din hund med andre forsikringer. Hent produktark.

Betingelser for hundeforsikring - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores hundeforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent og læs de nyeste betingelser for hundeforsikring.

            Se nemt din pris