Online dyrlæge - hav dyrlægen med i lommen

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hunde- og katteforsikring, får du fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten.

Få hjælp af dygtige dyrlæger – når det passer dig

Via app’en FirstVet får du nemt og hurtigt kontakt til erfarne dyrlæger, der kan guide og vejlede dig direkte på telefonen eller tablet. Det er en tryg service til de tidspunkter, hvor du ikke er sikker på om besøget til dyreklinikken er nødvendigt, i tilfælde af ikke-akutte problemer, eller hvis du hurtigt behøver kontakt med en dyrlæge.

Fordele med online dyrlæge

 Du kan få hjælp fra en dyrlæge næsten hele døgnet, når behovet opstår – FirstVet dyrlægerne stå klar alle dage kl. 7-24 inkl. weekender og helligdage.

 Spar tid og penge ved at undgå unødvendige fysiske besøg hos dyrlægen. 63% af alle henvendelser løses via videokonsultationer.

 Vurderer FirstVet dyrlægen, at din hund eller kat skal til fysisk undersøgelse, bliver du henvist til en dyrlæge nær dig.

 Alle FirstVet dyrlægerne har dansk dyrlægeautorisation og lang erfaring fra praksis.

Fri adgang med sygeforsikring

Du har fri adgang til online dyrlæge, hvis du har en katteforsikring eller hundeforsikring med sygeforsikring. Sygeforsikringen dækker udgifter til dyrlægen, hvis din hund eller kat skulle blive syg eller komme til skade. På Min side kan du se, om du har Sygeforsikring og dermed online dyrlæge. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 09.

Online Dyrlæge via FirstVet

4.9/5 stjerner i App Store
Baseret på over 500 anmeldelser

Læs mere om FirstVet

Du den rigtige forsikring til dit kæledyr?

Ved at registrere dit kæledyr på forhånd, kan du hurtigt få hjælp, når du har mest brug for det. Du har altid adgang til dit kæledyrs journal, og efter en konsultation får du også journalen og dyrlægens råd tilsendt på e-mail.

Derudover får du adgang til gode om tips til dit kæledyr og mulighed for at søge i en stor database med hundredvis af spørgsmål og svar.

Det kan Online Dyrlæge hjælpe dig med

Hos online dyrlægen kan du få svar på spørgsmål om sygdom og ulykke, fx:

Opkast og diarré
Hvis dit kæledyr har diarré eller opkast, kan du via en videokonsultation få råd omkring hvordan/om du kan behandle dit dyr i hjemmet, og hvornår der er behov for at opsøge en dyreklinik.

Skader og ulykker
Har din hund skåret sin pote eller har katten fået et sår efter en aften ude? Ofte kan du selv behandle småskrammer og skader, og online dyrlæge kan hjælpe dig med, hvordan du bedst hjælper dit kæledyr ovenpå igen.

Irritation og kløe
Online dyrlæge kan hjælpe med at vurdere, om et opstået hudproblem skal undersøges nærmere eller kan behandles hjemmefra med produkter fra håndkøb.

Øjne- og øreproblemer
Løbende øjne eller en hund der pludselig klør sig gentagende gange i øret, er en del af at have kæledyr. Få råd om, hvordan du kan hjælpe og behandle din hund eller kat.

Forgiftning
Har dit kæledyr spist noget, det ikke kan tåle? Med online dyrlæge kan du spørge, hvor alvorligt det indtagne er for kæledyret og i hvilke mængder eller ved hvilke symptomer, du skal opsøge en fysisk dyrlæge.

Hvad kan du ikke få svar på
Online dyrlægen er en service til sygdoms- eller ulykkesrelaterede spørgsmål. Det vil sige at udskrivelse/fornyelse af recepter samt spørgsmål omkring almen fordring og pleje af raske dyr, ikke er en del af ydelsen.

Før konsultationen

Vær forberedt på, at du kan blive spurgt om:

  • race, alder og køn
  • kropstemperatur
  • dit kæledyrs almindelige sundhedstilstand (træt, urolig, tungt åndedræt, hoste osv.)
  • kløe, øre- eller øjenproblemer
  • madlyst, om dit kæledyr drikker meget, kaster op, har diarré eller om den tisser som normalt

Du har også mulighed for at uploade film og/eller billeder i appen, som kan hjælpe dyrlægen med at stille diagnose.