Navigation, søg og log ind

f1e6b2

Cykelforsikring

Er din cykel forsikret, hvis den bliver ødelagt eller stjålet? Medmindre du har valgt det fra, er din cykel automatisk medforsikret på din indboforsikring. Her kan du se mere om, hvordan din cykel er forsikret.

Hvad dækker vores cykelforsikring?

  • Vores cykelforsikring dækker, hvis din cykel bliver beskadiget i et færdselsuheld
  • Hvis din cykel bliver stjålet
  • Eller hvis din cykel bliver udsat for hærværk

En særlig fordel ved vores cykelforsikring er, at færdselsskader og hærværk er dækket som standard.

Hvordan dækker vores cykelforsikring?

Din cykelforsikring dækker op til 14.400 kr. pr. skade pr. cykel. Du kan nemt udvide dækningen på din cykel, hvis du har en særlig dyr cykel. 

Beregn pris på indboforsikring med cykelforsikring

Det er nemt og hurtigt at se prisen på din indboforsikring. Spar op til 25% hvis du køber online og har en tyverialarm i hjemmet.

Hvor dækker cykelforsikringen?

Din cykel er dækket i Danmark og under rejser, hvor du tager cyklen med. Cyklen er også dækket mod tyveri og skader under rejsen.

Muligheder for tilpasning

Ejer du en særlig dyr cykel, eksempelvis en racercykel, anbefaler vi, at du øger dækningen på din cykelforsikring. Sådan sikrer du dig, at du får en passende dækning i forhold til cyklens værdi.

Du har også mulighed for at ændre din selvrisiko til 0 kr. på indboforsikringen generelt. Husk dog, at der altid som minimum er 1.000 kr. i selvrisiko ved færdselsuheld.

Hvordan anmelder jeg en skade eller tyveri?

Hvis du skal anmelder din cykel stjålet, skal du oplyse stelnummeret på cyklen. Vi anbefaler derfor, at du tager et billede af din cykels stelnummer. Det er også en god idé, at gemme kvitteringen for cyklen og ekstraudstyr.

Har du fået stjålet din cykel skal du først anmelde det til politiet. Du kan melde din cykel stjålet eller skadet på linket nedenfor. 

Sådan begrænser du risikoen for cykeltyveri

  • Lås altid din cykel med én eller flere låse, og gerne fast til noget, hvor cyklen ikke kan løftes, fx et cykelstativ eller en lygtepæl
  • Parker din cykel i et skur eller kælder hvis muligt, både hjemme og på arbejde

Beregn pris på indboforsikring med cykelforsikring

Det er nemt og hurtigt at se prisen på din indboforsikring. Spar op til 25% hvis du køber online og har en tyverialarm i hjemmet.