Gjensidige landbrugsforsikring

Livet på landet er fyldt med gode oplevelser for dig og din familie. Men hverdagen kan også være travl og fyldt med uforudsete hændelser.

Med en forsikringsløsning hos Gjensidige er dit landbrug godt forberedt uanset hvad der sker.

Vi har mange års erfaring inden for risikovurdering og forsikring af dansk landbrug – fra mindre fritidsbrug til store driftslandbrug.

Vi tilbyder forsikringsløsninger, som tager udgangspunkt i dit landbrugs særlige behov.

Med vores landsdækkende team af erfarne landbrugsassurandører er du sikret en kompetent rådgiver, som har det nødvendige lokalkendskab og et godt indblik i de risici, som netop dit landbrug står overfor.

Relateret indhold

Særlige fordele hos Gjensidige

 Fuldt dækkende underforsikringsgaranti på vores Landbrugsforsikring, når blot forsikringssummerne er fastsat korrekt på indtegningstidspunktet.
 Med vores Kørselskaskoforsikring, er alle efterspændte/bugserede maskiner og materiel – uanset værdien - omfattet af din Landbrugsforsikring.
 Vi dækker ”anden skade” på både Bygnings-, Løsøre-, Driftstab- samt Indboforsikringen, som dækker bredere end almindeligt. 
 Er din bygning sumforsikret, dækker vi oprydningsomkostningerne ved skade udover den fastsatte sum i policen.
 Maskiner/materiel du har lånt eller lejet er altid omfattet af vores lånt/leje dækning når de anvendes til landbrugsformål.      
 Vores Børneulykkesforsikring omfatter også dine børn når de hjælper til i bedriften, uanset om der også ydes arbejdsskadeerstatning.
 Har du Bilforsikring hos os, så får du gratis lånebil ved kaskoskader. Du skal blot vælge et af vores fordelsværksteder til at udføre reparationen. 

Kontakt Forsikrings­center Landbrug

Ring til os på

Tlf.: 88 18 69 81

Eller send en mail