Publiceret: 17.8.2022

Skal jeg vælge en ejerskifteforsikring på 5 eller 10 år?

Når du vælger ejerskifteforsikring, kan du vælge mellem en ejerskifteforsikring, der løber i hhv. 5 eller 10 år. Du kan også vælge, om du ønsker en ejerskifteforsikring med eller uden udvidet dækning. Du kan læse mere om vores ejerskifteforsikring her. 

Det er lovpligtigt at ejerskifteforsikringen skal dække i minimum 5 år. Du kan vælge at udvide ejerskifteforsikringen, så den løber i 10 år, hvis du gerne vil have sikkerhed i længere tid.

Hvis du vil have ekstra sikkerhed, kan du vælge den udvidede ejerskifteforsikring, der dækker dig på flere områder. Den udvidede ejerskifteforsikring kan ligeledes løbe i enten 5 eller 10 år. 

Få overblikket

Vi forstår godt, at det ikke altid er nemt at gennemskue, hvad du bør vælge. Derfor giver vi dig overblikket her.

Sådan er du dækket

Ejerskifteforsikring

Sikrer dig i tilfælde af, at der er skjulte skader i boligen, som ikke er omtalt i tilstands- eller elinstallationsrapporten.

Sikrer dig i forbindelse med udbedring eller lovliggørelse af el-installationer, hvis disse mangler eller har nedsat funktion.

Dækker i forbindelse med udbedring af manglende eller væsentligt nedsat funktion af
varme-, ventilations- og sanitetsinstallationer (vvs-installationer) i og under huset.

Hvad er dækket?
Ejerskifteforsikring
Udvidet ejerskifteforsikring
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket

Se mere om detaljerne

Vi kan hjælpe dig med valget

Hvilken ejerskifteforsikring der passer bedst til dine behov, og prisen på din forsikring afgøres af flere forhold. Fx hvornår dit nye hus er opført og hvor stort det er. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på +45 78 72 24 73 for at få et tilbud, der er skræddersyet til dig. 

Bliv ringet op og få et tilbud