Hop til indhold

Skræddersyet løsning til virksomheder med +100 ansatte

Vi hjælper jer

Tillid, ansvar og kompetence er nøgleordene når vi skræddersyer løsninger til større, danske virksomheder. Med vores mange års erfaring i ryggen tilbyder vi en ekstra tryghed til jeres virksomhed, så I kan fokusere på at gøre dét, som i gør allerbedst. 

Jeg vil gerne vide noget om...

Vi indekserer løbende priserne på en række forsikringer.
eXtranettet er vores selvbetjeningsløsning til kommuner, regioner og selvejende institutioner. På eXtranettet kan I f.eks. få overblik over jeres forsikringer, anmelde skader og bestille tilbud på entreprise.
I udbuds- og tilbudssituationer laver vi specialudviklede løsninger, der er enkle og fleksible. Vores tilbud fokuserer på kvalitet og på at nedbringe tids- og ressourceforbrug hos mægler og kunde. Vi skræddersyer hver enkelt forsikringsløsning til den enkelte kunde. Hos os er kunden unik, og det samme er den enkelte virksomheds behov. Derfor giver vi selvfølgelig også en prisfastsættelse, som afspejler virksomhedens skadehistorik og skadeforløb. Vil du høre, hvad vi kan gøre for dine kunder?
Kommuner og institutioner har siden 2013 haft forsikringspligt i forbindelse med sejlads i småbåde grundet ændringer i Søloven.
Hvis I har brug for at tegne en gruppe rejseforsikring til skole- eller erhvervsrejser, samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring om netop dette.
Så skal I tegne en entrepriseforsikring for byggeriet og de eventuelle bestående bygninger. Hvis I har løbende behov for entrepriseforsikring til mindre komplicerede byggerier, bør I tilvælge en årsentrepriseforsikring til jeres bygningsforsikring.
Har I behov for at forsikre containere, skure, skurvogne eller lignende? Så finder I her en sikringsoversigt omkring, hvordan vi dækker i tilfælde af skade.