Hop til indhold

Sundhedskompasset

Med sundhedskompasset får medarbejderne adgang til en personlig sundhedsrådgiver uanset om deres sag giver dem adgang til behandling eller ej. Sundhedsrådgiveren kan med sin sundhedsfaglige baggrund hjælpe dem med at navigere i det offentlige sundhedsvæsen med udgangspunkt i dine patientrettigheder og kan følge dem gennem hele behandlingsforløbet.

Hvad er sundhedskompasset?

De kan bl.a. få hjælp til at finde den bedste og hurtigste vej gennem sundhedssystemet, til at forstå indholdet af breve, journaler og lægesamtaler – alt sammen med helt almindelige ord – eller få rådgivning om kørselsgodtgørelse og sygetransport og finde et sted til genoptræning.

Sundhedsfaglige specialister på din side i hele forløbet

Vores sundhedsteam består af erfarne sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale med mange års erfaring. De sidder klar til at tilbyde professionel rådgivning om sundhed og sygdom.

Vi kan hjælpe med at navigere igennem et forløb af undersøgelser og behandlinger samt vejledning om det offentlige sundhedssystems behandlingstilbud. Det gælder fx patientrettigheder, klageprocedurer, vejledning om ventetider, frit sygehusvalg og udrednings- og behandlingsgarantier.

Vi hjælper også med at gennemgå journaler fra hospitaler og læger, rådgive om tidsbestilling til behandling eller undersøgelse, transport eller anden assistance, hvis de har brug for det.