5 gode råd til efter flytningen
Når du er flyttet, skal du bare nyde dit nye hjem. Her får du vores fem bedste råd, der giver dig ro i maven efter flytningen.
Har du de rette forsikringer til din nye bolig?
Udfyld vores formular og bliv ringet op af en rådgiver. Sådan undgår du lang ventetid på telefonen.
1. Kontakt os for at justere dine forsikringer.
Vi får automatisk din nye adresse fra CPR-registret, og sender dig et brev derefter. Desuden vil flere af dine forsikringer nok blive justeret i pris, da de fleste forsikringers priser afhænger af, hvor du bor. Ikke desto mindre er det en god idé at kontakte os, for oftest sker der andre ændringer, når man flytter: Har du stadig den rette indbosum, der passer til din nye situation? Måske skal km-tallet på din bilforsikring opdateres, fordi du kommer til at køre flere eller færre km fremover pga. ændret distance til dit arbejde? osv.2. Skadeforebyggelse giver ro i maven i din nye bolig. her.
Får du skader på dit nye hjem, står vi klar til at hjælpe dig, men det er bedre helt at undgå skaderne. Flytter du i hus er det fx en god idé med en tyverialarm, og at du sikrer huset mod rotte- og vandskader. Se vores bedste tips til skadeforebyggelse3. Flyttet i hus?
Så er det en rigtig god idé at få fikset især røde og gule skader nævnt i tilstandsrapporten hurtigst muligt. Vi oplever tit at røde og gule skader udvikler sig hurtigt og skaber større og helt akutte skader.4. Tilmeld vand, gas, varme og el.
Når du flytter i ny bolig, skal du aflæse alle dine målere og give besked til forsyningsselskaberne. Dit forsyningsselskab skal bruge aflæsningsdato og indflytningsdato senest 5 dage efter at du fer flyttet ind.5. Tjek din SKAT.
Måske bør du justere din forskudsskat? – Fx hvis dit kørselsfradrag ændrer sig pga. din nye adresse.Relaterede artikler
De bedste tips til din flytning
Selv en kort geografisk flytning kan virke uoverskuelig. Derfor har vi samlet vores bedste råd til, hvordan du forbereder og udfører en smidig flytning.
Sådan forebygger du de hyppigste boligskader
Der er især 5 typer af boligskader, der ses ofte. Her kan du læse om, hvad der er de mest typiske boligskader, og hvad du kan gøre for at undgå dem.
Sådan undgår du skader under ejerskifte
Mange ejerskifteskader sker indenfor det første år efter overtagelsen. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på en række faktorer.