Løsøreforsikring

I forbindelse med fx en brand eller oversvømmelse er det ikke kun dine bygninger, der risikerer at blive skadet.

 

Med en løsøreforsikring er dit inventar, værktøj, varelager og maskiner godt sikret i tilfælde af brand, vandskade og tyveri.

Relateret indhold

Med en løsøreforsikring er dit inventar, værktøj, varelager og maskiner godt sikret i tilfælde af brand, vandskade og tyveri.

Få en fleksibel forsikringsløsning

Med en løsøreforsikring hos Gjensidige har du mulighed for løbende at tilpasse din forsikringsløsning, så den passer til dit aktuelle behov.

Læs mere om løsøreforsikring

Maskinkasko

Har du maskiner, som er uundværlige for virksomhedens drift eller hvor der er lang genanskaffelsestid? Så kan det være en god ide at supplere din løsøreforsikring med en maskinkasko

Læs mere om maskinkasko

Driftstabforsikring

Et driftsstop som følge af en skade på dine bygninger og løsøre kan blive en kostbar affære. Ofte er følgeomkostningerne større end omkostningerne til udbedring af den materielle skade. Med en driftstab kan du sikre din omsætning i genetableringsperioden.

Læs mere om driftstab

Netbanksforsikring

Bankernes netbankssystemer er generelt meget sikre, men indimellem lykkes det alligevel ubudne gæster at få adgang. Bankerne er ikke forpligtet til at dække et evt. tab du som erhvervskunde måtte have i forbindelse med at hackere får adgang til din netbank.

Med en netbanksforsikring er du sikret dækning for det direkte tab af penge på virksomhedens konto som følge af indbrud i virksomhedens netbank.

Kontakt Forsikringscenter Erhverv på 88 18 69 77 hvis du vil høre mere om eller bestille en netbanksforsikring.

Kontakt os

Forsikringscenter Erhverv (op til 100 ansatte)

Ring til os på 
Tlf.: 88 18 69 77
Eller send en mail

Virksomhed med +100 ansatte:

Læs mere

Anmeld skade online

Log ind og anmeld din skade

Brug for akut hjælp?
Ring til vores skadeservice (døgnvagt) på tlf: 70 10 90 09