Hop til indhold

Online læge - tal med lægen overalt

Med en Sundhedsforsikring kan I tilkøbe adgang til Online læge, som giver dine medarbejdere nem og hurtig adgang til en lægekonsultation, direkte fra mobilen. Lægen kan give lægefaglig rådgivning, udskrive recepter, udstede lægeerklæringer samt henvise til regionale sygehuse. Er der behov for fysisk undersøgelse, sender lægen dine medarbejdere videre til egen læge, lægevagten eller sygehuset.

Det får du med online læge

Omfatter hele husstanden

Online læge dækker både dine ansatte, deres ægtefælle/kæreste og hjemmeboende børn.

Klar det hele over mobilen

Med online læge kan jeres ansatte slippe for at bruge arbejdstiden på at tage til lægen. De kan ringe eller chatte med lægen hjemme fra, på arbejdet eller på en rejse i udlandet

De har også mulighed for at sende og modtage beskeder og dokumenter til og fra lægen.

Varigheden af samtalen er op til 15 minutter og kan sammenlignes med den tid, man har til rådighed hos egen praktiserende læge.

Henvisning og lægeerklæring

Lægen foretager altid en individuel vurdering. Vurderer lægen, at udredning eller behandling er nødvendig, udskrives der en henvisning.

Henvisningen ligger tilgængelig online, så speciallæger på regionens sygehuse kan hente den med det samme. Andre gange vil medarbejderen blive bedt om at opsøge egen læge for fysisk undersøgelse.

Henvisning til regionale sygehuse gælder kun øre-, næse- og halsafdeling. For henvisning til billeddiagnostik eller andre afdelinger skal du søge egen læge.

Derudover kan lægen udstede lægeerklæringer ved sygdom, som forventes at være kortvarig. Lægeerklæringen kan sendes via e-Boks eller pr. post.

Udstedelse og fornyelse af recepter

Lægerne kan udstede recepter i forbindelse med konsultationen, såfremt lægen mener, at det er nødvendigt, dog ikke ved vanedannende eller farlige præparater.

Lægen kan både forny og udstede recepter elektronisk til receptserveren, så medarbejderen hurtigt kan hente deres receptpligtige medicin i alle landets apoteker.

Lang åbningstid og kort ventetid

Åbent alle dage året rundt Hverdage kl. 08.00 - 22.00 Lør./søn./helligdage kl. 10.00 - 22.00

Oftest kun 5 - 10 min. ventetid

Sikkerhed og privatliv

Eyr appen benytter NemID af sikkerhedsmæssige årsager, og al kommunikation og helbredsoplysninger krypteres under lagring og transport. Medarbejderne kan være sikker på, at vi behandler deres helbredsoplysninger på en sikker og god måde.

Deres egne læger får ikke automatisk at vide, at de har benyttet Online Læge, men de kan se deres tidligere recepter, ligesom de henvisninger, medarbejderne modtager, også kan ses af deres praktiserende læge.

Hvad dækkes ikke?

Medarbejderen bør altid ringe 112, hvis de oplever følgende symptomer:

• Brystsmerter

• Kraftige blødninger

• Vejrtrækningsproblemer

• Hovedskader

• Benbrud

• Pludselige og stærke smerter

• Moderate samt omfattende brandskader

• Psykose, forvirring og forandringer i din mentale tilstand

• Anfald og krampetrækninger

En lægeattest i forbindelse med kørekort, aktiviteter og sundhedstjek kan lægen ikke give, da dette kræver fysisk undersøgelse, og derfor ikke kan løses med en videosamtale.