Hop til indhold

Vi skal giftes - men hvad nu med vores forsikringer?

Når kærligheden tager over, og du og din partner skal giftes, kan det give spørgsmål til forsikringer. Dem vil vi gerne hjælpe dig med at besvare. 

Undgå at betale for mere end I har brug for

  • Hvis I er flyttet sammen eller har planer om at gøre det, skal I huske, at I kun har brug for én indboforsikring. Med den er alle husstandens beboere dækket.  
  • På samme måde behøves I kun én husforsikring, hvis I bor sammen.

Bryllupsrejsen

Når I så småt begynder at planlægge bryllupsrejsen, er det en god idé at tænke på rejseforsikring. Du kan vælge en rejseforsikring, der kun dækker dig selv eller en rejseforsikring, der dækker både dig og din husstand. Gælder din rejseforsikring både dig og husstanden vil alle, der fast bor på din adresse, være sikret. I behøver derfor kun én rejseforsikring, når i begiver jer ud i verden.

Min ægtefælle har børn i forvejen

Hvis du eller din kommende ægtefælle har børn fra et tidligere forhold, skal du ikke være bekymret. Vi giver dig et overblik over, hvordan og hvorvidt dine forsikringer påvirkes af, at en jer eller I begge har delebørn.

Indboforsikring

Du eller din ægtefælles delebørn er dækket af jeres indboforsikring, når de opholder sig på jeres adresse. Dette gælder selvom barnet/børnene har adresse hos deres anden forælder til hverdag.

Rejseforsikring

Hvis du har valgt en rejseforsikring, der dækker både dig og din husstand, så er du eller din ægtefælles delebørn dækket, når I rejser sammen. Dette gælder ligeledes, selvom barnet/børnene har adresse hos deres anden forælder til hverdag.

Bilforsikring

Har du en bilforsikring og har du tilvalgt Ung Fører dækning, vil denne dækning ikke gælde for delebørn, der har adresse hos deres anden forælder. Det er et krav for Ung Fører dækningen, at dit barn har folkeregisteradresse hos dig.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over- eller underforsikrede. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.