Hop til indhold

Familien og dine ansatte

Dit landbrug er ikke alene en professionel arbejdsplads for dig og dine evt. ansatte. Det danner også rammen om din families liv og hverdag. Er I godt forberedt til livet på landet?

Bliv godt forberedt til livet på landet

Livet på landet er fyldt med gode oplevelser for dig og din familie. Men hverdagen kan også være travl og fyldt med uforudsete hændelser. Derfor gælder det om at være godt forberedt.

Bred dækning til anvendelse af ATV

Med vores forsikringsløsning er du dækket, hvis der sker skader ved anvendelse af ATV på gården uanset om det er dig, dine ansatte eller dine børn, der benytter den.

Få altid fuld ulykkeserstatning

Med vores forsikringsløsning er der ingen fradrag i ulykkeserstatningen, hvis fx dit barn hjælper på gården og er ude for et uheld, uanset om barnet også er omfattet af en arbejdsskadeforsikring. 

Ulykkesforsikring

Landbrug kan være en farlig arbejdsplads, hvorfor det er særligt vigtigt, at familie og ansatte er sikret, hvis der sker en skade. Med en ulykkesforsikring er både du, din familie og dine medarbejdere sikret økonomisk ved et ulykkestilfælde.Er dine børn godt sikret?

Børns leg på gården er forbundet med risiko, og hvert år må ca. 300 børn forbi skadestuen med små og store skader. Dyr og maskiner er den hyppigste årsag til uheld. Mange uheld kan forebygges ved bl.a. at lære dine børn omkring sikkerhed og dyrs adfærd.Du kan sikre dine børn og din familie, hvis uheldet alligevel er ude.

Lovpligtig arbejdsskadeforsikring

Har du ansatte eller medhjælpere på dit landbrug, er det lovpligtigt at tegne en arbejdsskadeforsikring. Det gælder også for evt. ulønnet arbejdskraft. Du kan se alle detaljerne her.

Har du gæster på gården?

Med dækningen "Gæster på gården" kan du sikre besøgende ved ulykkestilfælde, som måtte ske i forbindelse med besøg fra familie og venner, samt offentlige arrangementer som fx skolebesøg, åbent hus mv.

Familien

Ulykkesforsikring
Med en ulykkesforsikring er både indehaver og vedkommendes familie sikret økonomisk, hvis en af jer er ude for en ulykke.
Sundhedsforsikring
Sikrer at indehaver og vedkommendes familie får den bedst mulige behandling, hvis der opstår sygdom.
Gæster på gården
Med dækningen "Gæster på gården" kan du sikre besøgende ved ulykkestilfælde, som måtte ske i forbindelse med offentlige arrangementer som fx skolebesøg, åbent hus mv.
Rejseforsikring
Gennem Gouda kan vi tilbyde dig og din husstand en rejseforsikring, der er tilpasset til dine behov som landmand.

Medarbejdere

Arbejdsskadeforsikring
Dækker virksomhedens ansatte og sikrer medarbejdere og indehaver ved tilskadekomst på arbejdet. Sikrer ligeledes, at både ansatte og indehaver er sikret ved fx brilleskade, tandskade mv.
Sundhedsforsikring
Sikrer at både indehaver og ansatte får den bedst mulige behandling, hvis der opstår sygdom.

Bliv klogere på detaljerne for forsikringer til din familie og ansatte

I betingelserne kan du læse alle detaljer om vores forsikringer til din familie og ansatte.