Anmeld skade på bilforsikring

Anmeld din skade online hurtigt og enkelt - så er du snart tilbage på vejene.

Log ind og anmeld skade

Sådan anmelder du en skade online

Anmeld glasskade og stenslag her.

  1. Log ind
  2. Klik på anmeld skade. 
  3. Følg vejledningen og udfyld skadeanmeldelsen.
  4. Herefter kan du vælge et af vores fordelsværksteder, hvor du får særlige fordele.
  5. Hvis du har brug for lånebil, mens din bil repareres, skal du aftale det med fordelsværkstedet.

Når du har anmeldt skaden

  1. Når din bil kommer på værksted, godkender og betaler vi reparationen, hvis din skade er dækket.
  2. Du modtager en opkrævning på din selvrisiko, hvis der ikke er en ansvarlig modpart, eller du ikke har tilvalgt friskade- eller udvidet friskadedækning.
  3. Herefter afsluttes sagen. Det sker typisk inden for 14 dage.
  4. Ved sammenstød med andre køretøjer kontakter vi modpartens forsikringsselskab. Sammen med det andet selskab fordeler vi ansvaret efter færdselslovens regler og retspraksis.

Har du spørgsmål? Send os en mail på bil@gjensidige.dk

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at anmelde en skade på din bil? Vi sidder klar til at hjælpe dig på 88 18 69 72. Mandag-torsdag 08:30-18 og fredag 8:30-16.

Har du brug for vejhjælp?

Ring på 72 17 14 21.Få hurtig vejhjælp døgnet rundt. Vi hjælper inden for 45 min. i gennemsnit.

Vælg et fordelsværksted

Vi har udvalgt fordelsværkstederne blandt mange tusinde værksteder i Danmark for at sikre dig den bedste service. Vi fører regelmæssig udstyrs- og reparationskontrol med alle fordelsværkstederne og holder altid øje med værkstedernes regnskaber og forsikringsforhold, så du kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder, når du benytter et af vores fordelsværksted.

Autoriserede værksteder til udvalgte bilmærker

Vi samarbejder med autoriserede værksteder for bilmærkerne Hyundai, KIA, Toyota, Lexus og Skoda, så du får direkte adgang til mekanikere, der kender din bil bedre end de fleste. Når du anmelder skaden, vælger du selv hvilket autoriseret værksted, der skal reparere din bil.

Glasskade, stenslag eller udskiftning af forrude?

Vi samarbejder med Dansk Bilglas. De er klar til at hjælpe dig nemt og hurtigt. Du vælger selv tidspunkt, og om din bil skal repareres på værksted eller hvor du bor. Herefter skal du ikke gøre mere. Du hører kun fra os, hvis du skal betale selvrisiko.

Ofte stillede spørgsmål til bilforsikring

De fleste af vores kunder har en selvrisiko på 4000 kr. ved kaskoskade på deres bilforsikring. Du finder din selvrisiko i din Forsikringsoversigt på Min side.

Der er ingen selvrisiko på reparation af glasskader, men hvis skaden er så stor at forruden må skiftes, skal du dog betale en selvrisiko.

Log ind på Min side og se din selvrisiko

Hvis ingen af chaufførene eller passagerne er kommet til skade og bilerne fortsat kan køre, bør du blot huske at få modpartens navn og registreringsnummer. Så kan du nemlig anmelde skaden online og finde et værksted nær dig, som kan hjælpe dig med at udbedre skaden. Har du påkørt en anden bil, skal du betale selvrisiko og eventuel bonustab.

Har du været indblandet i en ulykke eller er der sket en skade, som du ikke føler dig skyldig i, anbefaler vi at du anmelder skaden til os alligevel. Så er vi godt forberedte, hvis modparten henvender sig til os. Samtidigt kan vi vejlede dig, om det videre forløb. Er der sket noget med personer eller andre personers ting, tager vi os også af dette.

Tag eventuelt billeder af uheldsstedet og skaderne på bilerne.

Er der vidner, bør du også få deres kontaktinformation, så de kan hjælpe med at afklare evt. skyldsspørgsmål, hvis du og de øvrige involverede ikke er enige.

Log ind og anmeld skade

Har du kaskoforsikring hos os, har du mulighed for at få en lånebil, mens din bil bliver repareret på et af vores fordelsværksteder. Lånebilen har selvfølgelig fri kilometer, så du kun skal betale for brændstof, mens du har den. 

Og når du henter din bil fra fordelsværkstedet er den både nyvasket og støvsuget og har fået fyldt sprinklervæske på.

Flere fordele med vores fordelsværksteder

Ja, du kan faktisk få bonustab, hvis du benytter din kaskoforsikring, og den ansvarlige modpart fx er ukendt eller, hvis der er modstridende forklaringer, og vi ikke kan bevise, at du er uden skyld.

Dette gælder alle forsikringsselskaber - og det er derfor vigtigt, at du husker at få fat i eventuelle vidner.

Du kan se dit bonustrin under detaljerne på din bilforsikring på Min side. 

Log ind og se dit bonustrin

Ring direkte til vores samarbejdspartner på +45 72171421 og få hjælp.