Børneulykkesforsikring

Vi kan tilbyde dig en af Danmarks bedste børneulykkesforsikringer. Vores børneulykkesforsikring dækker dit barn hele døgnet – både i hjemmet og institutioner.

Se din pris

Børneulykkesforsikring på gode vilkår

Vores børneulykkesforsikring anbefales af Forbrugerrådet Tænk med den højeste bedømmelse af vores betingelser i 2022. Forsikringen er tilmed kåret til ’Bedst i test’ 2 gange.

Uden en masse særregler og undtagelser

Forsikringer bliver ofte forbundet med undtagelser. Med vores børneulykkesforsikring er du sikret en forsikring med bred dækning – uden en masse særregler og undtagelser. 

Dækker varigt mén allerede fra 5%

Men vores børneulykke er du sikret erstatning allerede fra en méngrad på 5%.

Dækninger på børneulykkesforsikring

Vælg den pakke, der passer bedst til dit barns behov. Du har mulighed for at tilføje en række tilvalgsdækninger til din forsikring. 

Børneulykke Mén+

Dækker allerede fra 5% varigt mén. Erstatningssummen bestemmes ud fra hvor mange procent varigt mén dit barn får. Får dit barn fx en knæskade der fører til et varigt mén på 7%, vil du få udbetalt 7% af din forsikringssum. Ved en forsikringssum på 1,5 mio. kr. vil du få 105.000 kr. udbetalt.

Dobbelterstatning sikrer dig ekstra stor erstatning ved skader, der fører til varigt mén på 30 % eller derover. Hvis dit barn fx får en alvorlig knæskade der fører til et varigt mén på 30%, får du en erstatning der svarer til 60% af forsikringssummen.

Dækker dine udgifter, hvis du får brug for behandling i forbindelse med en skade. Vi dækker fysioterapi, kiropraktor, psykologbehandling, akupunktur, zoneterapi, kranoi sakral, osteopati og behandlende massager.

Tandskader er aldrig sjove, men med vores børneulykke får du dækket udgifter til udbedring af tandskader, herunder også skade på tandproteser. Derudover er du også dækket senskader efter behandlinger. Vær opmærksom på, at hvis tandens tilstand i forvejen fx var svækket, kan erstatningen blive nedsat eller helt bortfalde.

Uanset om dit barn holder sig aktiv med ski, klatring, fodbold eller gymnastik dækker vores børneulykkesforsikring. Vi dækker nemlig alle former for sport og ekstrem sport.

Hvad er dækket?
Børneulykke Mén+
Børneulykke Ekstra
Tilvalg
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket

Se nyeste betingelser

Børneulykkesforsikring – dækker i og uden for hjemmet

Med en børneulykkesforsikring er dit barn dækket 24 timer i døgnet - også i vuggestue, børnehave og i skolen.

Modsat af, hvad man kunne tro, er børn ikke dækket af institutioners ulykkesforsikring, når de er i daginstitution eller i skole. Kommunerne må nemlig ikke forsikre børnene med en kollektiv forsikring.

Ofte stillede spørgsmål

Så snart dit barn er registreret på din police er der dækning. Og husk, at dit barn er gratis medforsikret, med samme dækninger som dig indtil de fylder 2 år, så få dem noteret på din forsikring med det samme.

Du kan nemt og hurtigt anmelde din skade online her.

Anmeld skade

Børneulykkesforsikring og sundhedsforsikring bliver ofte forvekslet, eller antaget for at dække det samme. Der er dog stor forskel på, hvad de to forsikringer dækker.

Børneulykkesforsikring

Børneulykke dækker dit barn, hvis barnet kommer ud for en pludselige skade. Noget der sker her og nu. Fx hvis dit barn falder på cykel og brækker en arm. Børneulykkesforsikringen sikrer jer en kontant udbetaling, samt betaling til behandlingsudgifter som er forbundet til skaden.

Sundhedsforsikring 

En sundhedsforsikring dækker dit barn i tilfælde af sygdom. Med en sundhedsforsikring

Ja. Vores børneulykkesforsikring dækker al sport – også ekstrem sport. Så kan dit barn frit dyrke skisport, klatring, ridning eller karate - uden du behøver at tilkøbe ekstra dækning.

Prisen på vores børneulykkesforsikring bestemmes ud fra flere forskellige faktorer bl.a.:

• den forsikringssum du har valgt

• hvilke tilvalgsdækninger du har valgt

Du kan nemt og hurtigt se, hvad en børneulykkesforsikring koster i vores beregner. Her kan du tilpasse din forsikring med tilvalgsdækninger, som fx kritisk sygdom.

Du får altid minimum 5% rabat når du køber online.

Husk, at børn under 2 år er gratis medforsikret på din ulykkesforsikring, så få dem noteret på din forsikring med det samme.

En ulykkesforsikring til dine børn sikre dem økonomisk erstatning, hvis de kommer til skade. En børneulykkesforsikring er især god at have, hvis dit barn får varige mén.

Bliv klogere på detaljerne for børneulykkesforsikring

Betingelser
I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores børneulykkesforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores børneulykkesforsikring dækker, og hvad den ikke dækker. 
Se detaljerne her.