Hop til indhold

Anmeld skaden på din dyreforsikring

Vi forsikrer også familiens firbenede venner, så du ikke står alene, hvis der sker noget med din hund, kat eller hest. Du kan hurtigt og nemt anmelde din skade online. 

Ofte stillede spørgsmål

Din dyreforsikring

Ved hunde- og katteforsikring gælder det, at der for hver 12-måneders periode er en maksimal erstatning begrænset til 25.000 kr. på Guld og 35.000 kr. på Platin.

Log ind og anmeld din skade

Som udgangspunkt er din selvrisiko på 18% af det erstatningsberettigede beløb, men du kan vælge en selvrisiko på hhv. 10%, 15%, 18%, 20% eller 25%.

Ønsker du at vælge en anden selvrisiko end 18%, skal du ringe til os på +45 70 10 90 09

Se mere om dyreforsikring

Forsikringen dækker medicin og andre hjælpemidler i forbindelse med dyrlægens behandling. Dette gælder for Guld og Platin forsikring til hunde og katte.

Læs mere og dyreforsikringer

Hvis dit kæledyr bliver ramt af sygdom eller kommer til skade, skal du henvende dig til en dyrlæge for at få kæledyret undersøgt. Hvis du efterfølgende vil anmelde skaden, kan du nemt og enkelt gøre det online.

Log ind på Min side for at anmelde skaden

Du kan anmelde skaden online. Vi dækker altid dyrlægeudgifter vedrørende dødsfald i forbindelse med sygdom og tilskadekomst.

Log ind på Min side

Du betaler selv regningen fra dyrlægen i første omgang. Herefter kan du vedhæfte regningen til din online anmeldelse. Hvis det ikke muligt for dig at vedhæfte regningen fra dyrlægen kan du anmelde skaden uden regningen, hvorefter vi vil kontakte dig.

Log ind på Min side

Ja, der gælder en karenstid på kæledyrsforsikringerne. Det betyder, at forsikringen ikke dækker behandlingsudgifter som følge af sygdom de første 30 dage efter forsikringen træder i kraft.

Bemærk, at hvis forsikringen er overført direkte til os fra et andet selskab frafalder karenstiden.

Læs mere om dyreforsikringen her

Forsikringen dækker i hele Europe, idet Europadækningen er blevet standard for næsten alle forsikringerne af op til 3 måneders varighed.

Læs mere om dyreforsikringer

Særligt ved din hundeansvarsforsikring

Hvis din hund gør skade på andres ting eller skader en person, vil din hundeansvarsforsikring dække de økonomiske udgifter i forbindelse med skaden.

Forsikringen dækker aldrig skade på dine egne ting, fordi man ikke kan gøres juridisk ansvarlig overfor sig selv. Andres ting, som du har i din varetægt, vil heller ikke være dækket af din forsikring.

Læs mere om hundeforsikring

Den skadelidte er den, som er kommet til skade eller har lidt et økonomisk tab på grund af skaden. Skadelidte kræver ofte erstatning fra den person, som ejer den hund, der er skyld i skaden.

Log ind på Min side

Hvis din hund forårsager en skade, skal du altid melde den til os. Så hjælper vi med at finde ud af, om der skal betales erstatning.

Log ind og se din forsikringssum

Hvis den tilskadekomne hund har en hundesygeforsikring, skal udgifterne så vidt muligt dækkes af den forsikring. Hvis hundesygeforsikringen ikke dækker, eller hvis der ikke er købt en hundesygeforsikring, kan udgifterne være dækket af din hundeansvarsforsikring hos os. Anmeld skaden via vores hjemmeside, så vurderer vi skaden ift. dine betingelser.

Læs mere om hundeforsikring

Nej, der er normalt ikke en selvrisiko på din hundeansvarsforsikring. Men det er altid en god idé at tjekke, hvad der står i dine forsikringsbetingelser, som du finder ved at logge ind på Min side.

Log ind på Min side

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at anmelde en skade på dit dyr? Vi sidder klar til at hjælpe dig på 88 18 69 56. Mandag-torsdag 08:30-18 og fredag 8:30-16.