Hop til indhold

Er du godt sikret til et aktivt liv?

Vores krop er skabt til bevægelse, men alligevel er det er ikke altid helt ufarligt at dyrke sport. Mange har svært ved at kende forskel på en sundhedsforsikring, en sygesikring og en ulykkesforsikring, men det kan godt svare sig at bruge 10 minutter på at lære dem at kende.

Hvad er en sundhedsforsikring?

En forsikring for alle

Uanset tidligere sygdomshistorik er der ikke krav om dine helbredsoplysninger ved tilmelding.

Sundhedsforsikringen dækker fx, hvis du får en skade som følge af længere tids over- eller fejlbelastning. En sundhedsforsikring kan her dække dine omkostninger til behandlinger hos fx fysioterapeut, massør eller kiropraktor – alt efter, hvad du har behov for.

En sundhedsforsikring er et supplement til sundhedsvæsenet og giver dig bl.a. adgang til hurtig udredning og behandling på privathospital. Dermed får du et ekstra lag af tryghed, som giver dig de bedste muligheder for rådgivning og hjælp, inden problemerne vokser sig store. Vi henviser altid til privathospital for både udredning og behandling, også selvom du har en tid i det offentlige sundhedsvæsen.

Hvad er en sygesikring?

Vi tilbyder ikke sygesikring til vores kunder, da vi mener, at det er vores primære opgave at sørge for, at vores forsikringer dækker dig hele vejen rundt.

Med en sygesikring kan du fx få tilskud til nye briller, tandpleje eller genoptræning, men den giver ingen mulighed for udredning og behandling.

Hvad er en ulykkesforsikring?

Vi hjælper med det samme

Lige når uheldet er sket, kan din ulykkesforsikring også hjælpe med behandlingsudgifter til fx fysioterapeut eller kiropraktor. Vores ulykkesforsikring dækker fx udgifter til behandling og genoptræning hos:

  • Fysioterapi
  • Kiropraktor
  • Psykologbehandling
  • Akupunktur og zoneterapi
  • Kranio sakral massage
  • Osteopati og behandlende massager

En ulykkesforsikring sikrer dig økonomisk erstatning, hvis du får varige mén som følge af en ulykke - fra en méngrad på 5 %. Med forsikringen er du dækket ind uanset om du er til ekstremsport eller mest til sofahygge.Typisk er definitionen på en ulykke en pludselig hændelse, der medfører personskade. Ulykkesforsikringen dækker uheld, der sker, mens du er aktiv. Fx hvis du:

  • under en håndboldtræning eller -kamp falder i farten, tager fra og brækker hånden
  • kører mountainbike i skoven, hvor du rammer en træstub, falder af cyklen og brækker foden
  • løber en skøn tur på landevejen og pludselig mærker en kraftig smerte i knæet, så du må afbryde løbeturen
  • kører en tur på din nye racercykel, rammer en kantsten, falder af cyklen og slår dine tænder, kæbe og ryg

Med vores ulykkesforsikring er det også muligt at få dækket fx skader på tøj, briller og kontaktlinser eller få udbetalt kompensation ved hospitalsindlæggelse, få dækket udgifter til rengøringshjælp eller til transport, hvis du er kommet ud for et uheld.

Du bestemmer selv, om du vil vælge en dækning, der gælder hele døgnet eller kun i din fritid. Vælger du en dækning, der gælder hele døgnet, er du dobbeltforsikret, når du er på arbejde. Dvs., at hvis ulykken er ude, får du erstatning fra både Gjensidige og din arbejdsskadeforsikring.

Hvad er en arbejdsskadeforsikring?

Hvis du er ansat, har du en arbejdsskadeforsikring via dit arbejde. Det er nemlig lovpligtigt for en arbejdsgiver at forsikre sine ansatte i arbejdstiden. Forsikringen dækker, hvis du kommer ud for en skade i arbejdstiden. Den dækker både nødvendig behandling, giver erstatning ved varige mén samt giver erstatning ved varig nedsat arbejdsevne.

Læs mere om vores arbejdsskadeforsikring.

Få hjælp til dine forsikringer

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over- eller underforsikrede. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer. 

Fire øvelser til at forebygge rygsmerter

Er du en af dem, som allerede oplever smerter i ryggen, så får du her vores træningseksperts bedste råd.

Privat Sundhedsforsikring - Din genvej til hurtig behandling

Med en privat sundhedsforsikring får du tryghed i hverdagen med hurtig behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Få et tilbud i dag.

Sådan forebygger og håndterer du ensomhed

Få en psykolog og en coachs bedste råd til, hvordan du bedst håndterer ensomhed hos dig selv eller dit barn.