Hav lægen med i lommen overalt!

Med en rejse- eller indboforsikring har du og din husstand adgang til videokonsultationer med dansktalende læger via appen Eyr.

Få hjælp af dygtige læger - når det passer dig

Lægen kan give lægefaglig rådgivning, udskrive recepter, udstede lægeerklæringer og endda give dig en henvisning til regionale sygehuse (øre-, næse-, halsafdeling og øjenafdeling), hvis du har en sundhedsforsikring. ​

De fleste bruger videokonsultationen til spørgsmål om

  • Muskel- og ledsmerter
  • Fordøjelsesproblemer
  • Udslæt, solskoldning og sår
  • Urinvejsinfektion
  • Øre- og øjeninfektion
  • Insektstik og -bid

Eyrs læger er klar til at hjælpe dig mandag-fredag kl. 8-22, og weekend og helligdage kl. 10–22 (dansk tid). Udenfor åbningstiden kan du stadigvæk bestille tid til dagen efter i appen eller skrive på chatten til lægen.

Har du en rejseforsikring?

Hvis du har en rejseforsikring i Gjensidige kan du tale med en læge direkte fra din feriedestination i udlandet via video og bl.a. få udskrevet recepter til apoteker i EØS- og EU-lande. Selv hvis du ikke har booket en tid i forvejen, er der ofte kun 5-10 minutters ventetid - og vil du hellere chatte med en læge, er der også mulighed for det. 

Har du en indboforsikring?

Har du en indboforsikring har du adgang til online læge. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at besøge lægen, og i det hele taget komme igennem på telefonen. Har man brug for at komme til konsultation, og det ikke er akut, kan der være flere ugers ventetid. Derfor har du med online læge også adgang til videokonsultationer i hjemme i Danmark. Og selvfølgelig også når du er på ferie i udlandet. Lægen kan give lægefaglig rådgivning, udskrive recepter, udstede lægeerklæringer samt henvise til regionale sygehuse. Du kan også få henvisninger til speciallæger på regionale sygehuse i Danmark. ​

Du kan altså både klare lægekonsultationen fra sofaen, når det passer dig, eller bruge appen, hvis du får brug for hjælp på en ferietur i udlandet og gerne vil tale med dansk læge. Og så har resten af din husstand også adgang til at bruge online læge gennem din forsikring. ​

Har du en sundhedsforsikring gennem arbejdet eller medlemsorganisation?

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem arbejdet eller en medlemsorganisation, så har du muligvis også adgang til online læge hjemme i Danmark eller på ferier.

Det med småt

Tjenesten leveres i samarbejde med Eyr Medical. Information, som du deler med lægen i videokonsultationen, bliver behandlet konfidentielt. Gjensidige har alene adgang til begrænsede oplysninger, som du samtykker til at give ved at gøre brug af tjenesten.

Ofte stillede spørgsmål