Hop til indhold

Få 30% rabat på tyverimærkning

Vi kan nu tilbyde hele 30% rabat på et tyverimærkningskit fra Unisecure til alle kunder i Gjensidige.

Sådan fungerer tyverimærkning

Sådan gør du

1. Log på Min side og se din rabatkode under 'Oversigt'.

2. Rabatkoden kan du bruge til tyverimærkningskittet på Unisecures webshop.

Tyverimærkning fungerer ved at du drypper nogle dråber klar væske på dine dyre ejendele (kan næsten ikke ses og gør ikke skade). Fx på foden af en dyr stol. Væsken er sporbar og indeholder et slags ID, som du kan registrere til dig online. Skulle politiet finde frem til noget de mistænker er tyvekoster, så bruger de noget specielt lys til at finde dråberne, og de kan så tage en prøve og finde frem til ejeren. Dels ved politiet så at ejendelene reelt er stjålet, og dels kan de komme retur til dig igen.

Mærkningen gør det sværere for tyve at sælge varen, da politiet let kan spore varen tilbage til ejeren og i øvrigt se at der er tale om tyvekoster. Tyvene undgår derfor tyverimærkede ejendele, og dermed din bolig.

Det får du:

  • Tyverimærkningskit der kan tyverimærke 25-30 ejendele (afhængigt at mængden der bruges)
  • ”DNA-beskyttet” sikringsmærker til bolig, cykler og andre ejendele
  • Vejl. pris 850 kr. – kun 595 kr. (spar 30%) for Gjensidige-kunder via rabatkode

Sådan bruger du kittet

  1. Bestil kittet hos Unisecure - du modtager det indenfor et par dage.
  2. Læs vejledningen fra kittet og registrer dig som ejer.
  3. Tyverimærk dine værdifulde genstande.
  4. Forebyg tyveri ved at tilføje sikringsmærker på din bolig.

Endelig er der mulighed for at få stjålne varer tilbage! Det sker desværre sjældent, at man får stjålne varer tilbage. Dels skal politiet kunne dokumentere, at det de har fundet hos en mistænkt tyv reelt er stjålne varer, og ikke vedkommendes egne ejendele, og dels har politiet meget svært ved at finde frem til rette ejer, når de har fundet stjålne varer. Her er tyverimærkning et stærkt våben. Dels undgår tyvene tyverimærkede ejendele, og skulle de alligevel have lange fingre og senere blive snuppet, så kan man let finde frem til rette ejer af de stjålne varer.

Politiet tjekker aktivt for tyverimærkning i over 40 lande Når politiet finder potentielt stjålne varer, tjekker de for tyverimærkning via specielle lamper, der gør mærkning ekstra tydelige. Ved at undersøge tyverimærket nærmere, kan de finde frem til ejeren via en international database. Tyverimærkning bruges aktivt af politiet i over 40 lande, og politiet arbejder sammen på tværs af landegrænser, så selv hvis stjålne varer findes i andre lande, spores der også via tyverimærkning.

Du kan let flytte tyverimærkning til en ny ejer Har du tyverimærket værdifulde ejendele, som du fx sælger eller giver videre til familie, kan du let flytte registreringen af ejendele til glæde for den nye ejer.