Katteforsikring - Få et tilbud på en billig forsikring til din kat - Gjensidige

Katteforsikring - Udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din kat, har vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse lavet 2 versioner af vores katteforsikring. Så er det op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din kat.

Som noget nyt får du nu også fri adgang til online dyrlæge med din katteforsikring. Se mere om online dyrlæge

       Se prisen på din katteforsikring       

Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Vores kat er noget af det kæreste, vi har. Desværre oplever vi nogle gange, at det er økonomien, der afgør kattens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. Med en katteforsikring hos os er du sikret en god dækning, både i Danmark og Europa.

Vores katteforsikring har kun 18% egenbetaling og ingen yderligere selvrisiko. Som noget unikt kan du vælge livslang dækning til din kat, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din kats helbred og livskvalitet. Hele livet. 

        Se prisen på din katteforsikring       

Bliv klogere på detaljerne for katteforsikring

Produktinformation om katteforsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores katteforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning til kat med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for katteforsikring - I forsikringsbetingelserne finder du alle detaljerne om vores katteforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent og læs de nyeste betingelser for katteforsikring herunder. Hent betingelser

         Se hurtigt pris på katteforsikring