Husforsikring - Hjælp inden for 60 min. ved akutte skader - Beregn pris

Husforsikring - hjælp inden for 1 time ved akut skade

Vælg en solid husforsikring, der giver dig tryghed i hverdagen. Med vores husforsikring får du økonomisk tryghed og hjælp inden for 1 time, hvis du får en akut skade på dit hus.

   Se nemt prisen på din husforsikring   

4 gode grunde til at vælge vores husforsikring

Dækker til nyværdi på elskader og skjulte rør

Du får dækket både skjulte rør og elskader til nyværdi - uden afskrivning for værdiforringelse. Det eneste du selv skal betale, er den selvrisiko, du selv har valgt. 

Hjælp inden for 1 time ved akut skade

Når det virkelig brænder på, skal der handles hurtigt. Særligt vandskader kan lave omfattende skader på kort tid. Derfor skal hjælpen også komme med det samme ved akutte skader. Vi er der inden for 1 time. 

Ingen selvrisiko ved skader på glas og sanitet

Slip for selv at punge ud, hvis der skulle komme skader på dit WC. Vi dækker nemlig skader på fx håndvaske, badekar og wc-kummer uden selvrisiko.

Dækker skader forårsaget af dyr

Med vores husforsikring er du sikret dækning, hvis du får skader på dit hus forvoldt af gnavere, rovdyr, flagermus og fugle.

Tilpas din husforsikring til dine behov

Med en husforsikring hos os er både hus og have godt dækket ind. Du får alle de vigtigste dækninger med i grunddækningen, som fx brand, skjulte rør- og elskader, storm og skybrud.

Du har mulighed for at udvide din forsikring med ekstra dækninger, hvis du vil sikres ekstra godt. Det kan fx være dækning mod svamp, råd og insekter eller indvendige skjulte rør og stikledninger.

   Se nemt prisen på din husforsikring   

Hvad koster en husforsikring?

Det er ikke altid den billigste husforsikring der er den bedste løsning til dine behov. Prisen bestemmes ud fra flere forskellige faktorer. De vigtigste faktorer der afgør prisen på din husforsikring er husets alder, størrelse og hvilken type tag huset har. Derudover bestemmes prisen også ud fra dit valg af dækning og selvrisiko. 

 

Se nemt prisen på husforsikring her

Bliv klogere på detaljerne for husforsikring

Produktinformation om husforsikring - I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores husforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning på husforsikring med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for husforsikring - i forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores husforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent betingelser