MC forsikring - Få et godt tilbud på din motorcykelforsikring her

MC forsikring - nyd friheden uden bekymringer

Pas godt på din motorcykel med vores MC forsikring. Så er du godt dækket på farten – uanset om du kører hele året eller kun om sommeren.

Du kan vælge den lovpligtige MC forsikring med ansvarsdækning, eller opgrader til en motorcykelforsikring med kasko.

Hvad koster en motorcykelforsikring?

Prisen på din motorcykelforsikring bestemmes ud fra en række forskellige faktorer. Prisen bestemmes fx på baggrund af hvilken motorcykel du kører og hvor længe du har kørt uden skader på din motorcykel eller bil. Ønsker du en pris på din MC-forsikring? Udfyld skemaet ovenfor. 

Tilvalgsdækninger

Vinterkørsel til MC forsikring
Kan du ikke undvære din motorcykel i vinterhalvåret? Så har du mulighed for at tilvælge en helårsdækning til din motorcykelforsikring. Så kan du også få lov til at køre, når kulden bider dig i kinderne.

Vinterkørsel dækker for perioden 1.december til 29.februar og kan tilføjes til både din ansvars- og kaskoforsikring.

Vejhjælp
Med Gjensidige Vejhjælp til din forsikring har du en døgnbemandet vagtcentral, som står til rådighed 365 dage om året.

Du er sikret hurtig assistance, og vi hjælper inden for 45 min. i gennemsnit. Med dækningen får du bl.a. følgende dækninger i Danmark og hele Europa:

• Starthjælp
• Bugsering af din motorcykel til et værksted

Eksempel på, hvordan Vejhjælp dækker
Du punkterer på motorvejen og har brug for et nyt dæk. Vi kommer ud og hjælper dig på stedet, og du skal ikke betale noget.

 

Bliv klogere på detaljerne for MC forsikring

Produktinformation om MC forsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores MC forsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning til motorcykel med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for MC forsikring - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores MC forsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent betingelser