Navigation, søg og log ind

d0debb

Slip for parkeringsskader

Hvis din bil bliver ramt af en skade, mens du holder parkeret, så er du langt fra alene – det sker nemlig for op mod halvdelen af alle bilister. Se her, hvordan du beskytter dig bedst mod de ærgerlige parkeringsskader.

Sådan undgår du parkeringsskader

Selv om du er godt forsikret, er det en yderst ubehagelig oplevelse at komme tilbage til en parkeret bil med skader. Hvis du kommer tilbage til din bil efter en indkøbstur og bliver mødt af ridser, buler eller glasskår uden nogen forklaring på, hvordan skaden er opstået, så er du blevet offer for en såkaldt parkeringsskade.

Det fænomen er desværre blevet meget udbredt, og bliver du ramt, risikerer du store regninger, hvis du ikke har en forsikring, der tager højde for parkeringsskader. Men du kan selv gøre et par enkle ting for at undgå de irriterende buler og ridser:

  • At være opmærksom på dine omgivelser, før du parkerer.
  • Undgå at parkere ved siden af bulede biler.
  • Lad være med at parkere ved siden af store varebiler.
  • Brug lidt tid på at skabe overblik over forholdene, før du sætter dig ind i bilen.

Ender du selv i en situation, hvor du ved et uheld rammer en bil, der holder parkeret, så husk, at det er god stil at kontakte ejeren af den anden bil – eller i det mindste efterlade navn og nummer på en seddel.

Også i den situation tilbyder vi gode billige bilforsikringer , der dækker reparationen af både din egen og modpartens bil.

Sådan dækker din forsikring ved parkeringsskader

I gennemsnit koster reparationer af typiske parkeringsskader mellem 5.000 og 6.000 kr. Hvis du vil være sikker på at få dækket omkostningerne, kan du for eksempel købe vores kaskoforsikring med udvidet friskade som tilvalg. Se her, hvordan du beregner den laveste pris på dine bilforsikringer.

På den måde slipper du for ubehagelige økonomiske overraskelser, ligesom du er sikret god behandling på et af vores aftaleværksteder i hele landet.