Velkommen til Gjensidige

NEM Forsikring er en del af Gjensidige

NEM Forsikring er blevet til Gjensidige, og det er derfor vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på som kommende kunde hos os.

Siden foråret 2021 har NEM Forsikring været en del af Gjensidige.

At NEM Forsikring er blevet til Gjensidige har ikke betydning for dig som kunde. Dine forsikringer vil fortsætte i NEM Forsikring og med samme forsikringsbetingelser og aftalevilkår, men Gjensidige vil formelt stå bag og være forsikringsgiver og risikobærer.. Alle henvendelser omkring dine forsikringer, i tilfælde af skader mv. vil derfor skulle ske på samme måde, som du altid har gjort.

På sigt ønsker vi at samle alle kunder i Gjensidige, og du vil få besked, når dine forsikringer flyttes. Dette ønsker vi for at sikre en ensartet kundebetjening og kundevilkår.

Ofte stillede spørgsmål

Vi vil gerne give dig det bedste overblik over overdragelsen og dens betydning for dig. Derfor har vi samlet de mest centrale spørgsmål og svar, som du eventuelt måtte have.

Hvad betyder overdragelsen for mig?

Generelt om overdragelsen | NEM

Jeg har brug for hjælp

Se hvad andre siger om Gjensidige

Vi ønsker at være det mest kundeorienterede forsikringsselskab i hele Norden. Derfor har vi stor fokus på vores kunder og tilfredsheden.

Forsikringstallet

Danmarks første online forsikringstjek, skræddersyet til dig. Find ud af, om du er en af de mange der er under- eller overforsikret.

Se vores kundefordele

Vi har mere end 20 anerkendte samarbejdspartnere i Danmark, som giver besparelser og andre gode fordele.

Tilliden er gjensidig

Vi danskere er gode til at vise tillid. Vi parkerer uden bekymring vores barnevogne uden for caféerne, der er ubemandede grøntsagsboder i vejkanten, og supermarkederne har fået selvbetjeningskasser. Tillid handler kort og godt om, at vi kan stole på hinanden – især når det virkelig gælder.

I over 200 år har vi lyttet til, vejledt og hjulpet vores kunder. Og det har vi i sinde at fortsætte med. Se hvordan vi arbejder med tillid hos os her.