Campingvognforsikring

Nyder du livet som fastlægger eller kørende i din campingvogn, er det godt at have den rigtige forsikring med i handskerummet.

Få et tilbud på campingvognforsikring

Særlige fordele ved vores campingvognsforsikring

Vi dækker skader på din campingvogn, fortelt og fastmonteret almindeligt tilbehør og dit indbo i campingvogn. Det kan være eksempelvis skader i  forbindelse med brand,  kollision, kørsel eller tyveri.

Derudover dækker forsikringen:

  • Brand i den bygning, hvor campingvognen står i vinterhalvåret
  • Kortslutning i campingvognens elektronik, som fører til brand
  • Behov for redningshjælp
  • Retshjælp

Husk at indbodækningen kun gælder, hvis du har husket at låse din campingvogn.

Vores campingvognsforsikring dækker i Danmark og i de europæiske lande, der er tilsluttet Grønt kort-ordningen.

Værd at vide om campingvogns­forsikring

Vil du kun forsikre din teltvogn, får du næsten samme dækning som ved den almindelige campingvognsforsikring. Det eneste du ikke får med teltvognsforsikringen er dækning for indboskader - for det dækker din  indboforsikring allerede.

Det røde og grønne kort er bevis for at du har hhv. kasko og ansvarsforsikring til din bil. Læs mere om hvornår du skal bruge det røde og grønne kort.

Husk rødt og grønt kort til kør-selv-ferien

Læs mere om rødt og grønt kort

En stationær campingvogn er næsten det samme som en almindelig campingvogn. Forskellen er, at den stationære campingvogn er fast placeret på en campingplads året rundt.

Udover at dække det samme som den almindelige campingvognsforsikring, får du med forsikring til en stationær campingvogn også en ansvarsdækning. Den dækker, hvis der på grund af campingvognen, sker skade på ting eller personer og den sikrede bliver holdt ansvarlig for skaden.

Husk at din campingvognsforsikring ikke dækker din stationære campingvogn ved kørsel på veje, medmindre køreturen på forhånd er godkendt af os.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for campingvognforsikring

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores campingvognforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores campingvognforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.
Se detaljerne her.