Katteforsikring - udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din kat, har vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse lavet 2 versioner af vores katteforsikring. Så er det op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din kat.

Beregn pris på katteforsikring
Grå kat sover på radiator

✓ Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Vores kat er noget af det kæreste, vi har. Desværre oplever vi nogle gange, at det er økonomien, der afgør kattens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. Med en katteforsikring hos os er du sikret en god dækning, både i Danmark og Europa.

Vores katteforsikring har kun 18% egenbetaling og ingen yderligere selvrisiko. Som noget unikt kan du vælge livslang dækning til din kat, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din kats helbred og livskvalitet. Hele livet. 

✓ Få fri adgang til online dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din katteforsikring.

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med en hunde- eller katteforsikring hos Gjensidige, har du og dit kæledyr fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Hvad dækker katteforsikring?

Sygeforsikring

Sygeforsikring
Platin: Sygeforsikring+
Fri adgang til online dyrlæge
I form
Sygeforsikring
Tandsygdom
Helbred
Kronisk syg

Beregn din pris

Sygeforsikring

Hvem betaler regningen til dyrlægen? Med sygeforsikringen slipper du for at bekymre dig om dyre dyrlægeregninger, hvis din kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Og så dækker den i hele Europa.

Dyrlægebesøg og tandsygdom
Forsikringen dækker bl.a. udgifter til dyrlæge, medicin og tandbehandling. Derudover dækker sygeforsikringen fx genoptræning efter operation og vejledning i kost og motion til din kat.

Derudover får du en forsikringssum på op til 25.000 kr. pr. forsikringsår. 

Sygeforsikring+

Sygeforsikring+ for dig, der vil sikre din kat udover det sædvanlige. Sygeforsikring+ er særligt relevant, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Dækker kronisk sygdom
Sygeforsikring+ er særligt fordelagtig, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Forhøjet forsikringssum
Udover en solid sygeforsikring får du bl.a. dækket udgifter til særlige behandlinger, medicin for kronisk sygdom og en forhøjet forsikringssum på op til 35.000 kr. pr. forsikringsår.