Katteforsikring - udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din kat, har vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse lavet 2 versioner af vores katteforsikring. Så er det op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din kat.

Se din pris

Konkurrence: Har du Danmarks sødeste kat?

Deltag i konurrencen og støt en god sag🐱 Del et billede af din kat og deltag i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. til Dyrenes Beskyttelses webshop. Vi donerer 4 kr. til Dyrenes Beskyttelse, når du deler et billede❤️ Deltag i konkurrencen på Facebook her.

Konkurrence: Har du Danmarks sødeste kat?

Deltag i konurrencen og støt en god sag🐱 Del et billede af din kat og deltag i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. til Dyrenes Beskyttelses webshop. Vi donerer 4 kr. til Dyrenes Beskyttelse, når du deler et billede❤️ Deltag i konkurrencen på Facebook her.

✓ Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Vores kat er noget af det kæreste, vi har. Desværre oplever vi nogle gange, at det er økonomien, der afgør kattens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. Med en katteforsikring hos os er du sikret en god dækning, både i Danmark og Europa.

Vores katteforsikring har kun 18% egenbetaling og ingen yderligere selvrisiko. Som noget unikt kan du vælge livslang dækning til din kat, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din kats helbred og livskvalitet. Hele livet. 

✓ Få fri adgang til online dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din katteforsikring.

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med en hunde- eller katteforsikring hos Gjensidige, har du og dit kæledyr fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Hvad dækker katteforsikring?

Sygeforsikring

Med Sygeforsikring+ får du ud over en udvidet sygeforsikring også en bred dækning til din kat, som også dækker i Europa. Sygeforsikringen dækker udgifter til dyrlægen, hvis din kat skulle blive syg eller komme til skade. Derudover får du dækket udgifter til bl.a. undersøgelse, behandling og indlæggelse, operation, medicin i op til 6 måneder og aflivning.

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om din kat skal til dyrlægen. Med vores katteforsikring får du nemlig fri adgang til videokonsultationer med en dyrlæge - uanset hvor du og din kat er.

Vi dækker udgifter til undersøgelse og behandling af din kats tænder hos dyrlæge. Det gælder både tandproblemer der opstår på grund af sygdom og tilskadekomst. Tandsygdom dækker udgifter til undersøgelse, operation og medicin,

I form dækker udgifter til at få din kat tilbage i god form. Det kan fx være, hvis din kat trænger til genoptræning efter en operation, eller hvis den har fået lidt for meget på sidebenene. I form dækker udgifter til genoptræning efter operation, vejledning om kost og motion og immunterapi behandling.

Hvad er dækket?
Sygeforsikring
Platin: Sygeforsikring+
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket

Se din pris

Sygeforsikring

Hvem betaler regningen til dyrlægen? Med sygeforsikringen slipper du for at bekymre dig om dyre dyrlægeregninger, hvis din kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Og så dækker den i hele Europa.

Dyrlægebesøg og tandsygdom
Forsikringen dækker bl.a. udgifter til dyrlæge, medicin og tandbehandling. Derudover dækker sygeforsikringen fx genoptræning efter operation og vejledning i kost og motion til din kat.

Derudover får du en forsikringssum på op til 25.000 kr. pr. forsikringsår. 

Sygeforsikring+

Sygeforsikring+ for dig, der vil sikre din kat udover det sædvanlige. Sygeforsikring+ er særligt relevant, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Dækker kronisk sygdom
Sygeforsikring+ er særligt fordelagtig, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Forhøjet forsikringssum
Udover en solid sygeforsikring får du bl.a. dækket udgifter til særlige behandlinger, medicin for kronisk sygdom og en forhøjet forsikringssum på op til 35.000 kr. pr. forsikringsår.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for katteforsikring

Betingelser
I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores katteforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores katteforsikring dækker, og hvad den ikke dækker.
Se detaljerne her.