Hop til indhold

Katteforsikring - udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din kat, har vi i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse lavet 2 versioner af vores katteforsikring. Så er det op til dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig og din kat.

Undgå de store regninger og den høje selvrisiko

Vores kat er noget af det kæreste, vi har. Desværre oplever er det nogle gange økonomien, der afgør kattens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. Med en katteforsikring hos os er du sikret en god dækning, både i Danmark og Europa.

Vores katteforsikring har kun 18% egenbetaling. Som noget unikt kan du vælge livslang dækning til din kat, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din kats helbred og livskvalitet. Hele livet. 

Fri adgang til Online Dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din katteforsikring.

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med en hunde- eller katteforsikring hos Gjensidige, har du og dit kæledyr fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Hvad dækker katteforsikring?

Sygeforsikring

Dækker bl.a. undersøgelser, behandlinger og operationer af din kat.

Platin: Sygeforsikring+

Dækker bl.a. kiropraktorbehandlinger og medicin mod kronisk sygdom.

Hvad dækker katteforsikring?

Sygeforsikring

Hvem betaler regningen til dyrlægen? Med sygeforsikringen slipper du for at bekymre dig om dyre dyrlægeregninger, hvis din kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Og så dækker den i hele Europa.

Dyrlægebesøg og tandsygdom
Forsikringen dækker bl.a. udgifter til dyrlæge, medicin og tandbehandling. Derudover dækker sygeforsikringen fx genoptræning efter operation og vejledning i kost og motion til din kat.

Derudover får du en forsikringssum på op til 25.000 kr. pr. forsikringsår. 

Sygeforsikring+

Sygeforsikring+ for dig, der vil sikre din kat udover det sædvanlige. Sygeforsikring+ er særligt relevant, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Dækker kronisk sygdom
Sygeforsikring+ er særligt fordelagtig, hvis der sker permanente ændringer i din kats helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Forhøjet forsikringssum
Udover en solid sygeforsikring får du bl.a. dækket udgifter til særlige behandlinger, medicin for kronisk sygdom og en forhøjet forsikringssum på op til 35.000 kr. pr. forsikringsår.

Ofte stillede spørgsmål

Din selvrisiko er på 18%. Det betyder, at du selv skal betale 18% af regningen fra dyrlægen, hvis din kat bliver syg eller får en skade.

Ja, vi forsikrer alle typer af katte.

Prisen på din katteforsikring bestemmes ud fra flere faktorer, hvoraf du selv kan bestemme nogle af dem som fx tilvalgsdækninger. De faktorer, der afgør din pris er:

  • Kattens race. Nogle katteracer er oftere udsat for sygdom og skader end andre, hvilket kan medføre en højere pris.
  • Kattens alder. Hvor gammel din kat er.
  • Valg af dækning. Du kan fx vælge mellem sygeforsikring Guld eller Platin til din kat.
  • Din adresse. I nogle områder er der større risiko for, at din kat udsættes for skader. Bor du fx tæt på en trafikeret vej, kan det medføre en højere pris.

Hvis du har en indboforsikring hos os, er din kats ansvar dækket af den. Med indboforsikringen dækker vi udgifterne for dig, hvis din kat gør skade på 3. mand eller på 3. mands ting. Det kunne fx være, hvis din kat river postmanden, der kommer med pakker.

Sygeforsikringen Platin Kat giver dig 10.000 kr. mere end om året til at dække udgifter til dyrlægeregninger, medicin og behandlinger, så din årlige forsikringssum er på 35.000 kr.

Platin Kat dækker bl.a. udgifterne til livsforlængende medicin, ordineret medicin mod kroniske sygdomme og kiropraktorbehandling.

Ja, vi dækker udgifter til behandling af tandsygdomme hos din kat. Vi dækker dog ikke paradentose.

Vi dækker også udgifter til tandbehandling, hvis din kat kommer til skade eller bliver syg.

Nej, vi dækker ikke årlige lægebesøg og vacciner.

Inden du kan forsikre din kat, er du forpligtet til at sørge for, at din kat er vaccineret mod nogle bestemte sygdomme – fx kattesyge og katteinfluenza. Ønsker du at revaccinere din kat herefter, skal du selv betale for det.

Når du har indboforsikring hos os, dækker vi udgifterne til erstatning, hvis din kat ødelægger 3. mands ting.

Ja, medicin indgår i din årlige forsikringssum. Dette gælder både medicin, du selv køber til din kat og medicin, som en dyrlæge ordinerer.

Har du valgt sygeforsikringen Platin Kat, er også livsforlængende medicin og medicin mod kroniske sygdomme dækket.

Hvis din kat er gået bort, bør du kontakte os, så vi kan opsige de forsikringer, du har lavet på den.

Bliv klogere på detaljerne for katteforsikring

Betingelser
I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores katteforsikring.

Produktark
I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores katteforsikring dækker,
og hvad den ikke dækker.