Hop til indhold

gjensidige-dk.apps-int.gjensidige.io

Studerende tager chancen og dropper forsikringerne

Alt for mange unge dropper i høj grad de mest basale forsikringer. Det viser en undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for Gjensidige Forsikring. Men der kan ske mange uforudsete ting i studietiden, hvorfor det hurtigt kan blive dyrt uden en forsikring.

De unge vælger forsikringerne fra. Mere end hver fjerde af de danske studerende, er ikke dækket af hverken en indbo- eller en ulykkesforsikring. Og når man ikke har indboforsikring, har man heller ikke den personlige ansvarsforsikring, der er en del af indboforsikringen. Det viser en ny undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for Gjensidige Forsikring.

”Vi vidste godt, at mange unge ikke har forsikringer. Men at tallet er så højt, er en stor og negativ overraskelse for os. Der kan ske mange uforudsete ting i løbet af studietiden. Derfor er det problematisk, at så mange unge fravælger forsikringen. Får de indbrud, brand i deres bolig eller gør de skader på andre, kan det have uoverskuelige økonomiske konsekvenser for dem. Derfor er det vigtigt, at vi sørger for, at de unge bliver opmærksomme på, hvilken risiko de løber uden forsikringer,” siger skadedirektør i Gjensidige Forsikring, Henrik Sagild.

Studieforsikring til CA’s medlemmer

For at gøre det let for de studerende at få en forsikring, der dækker dem og deres ting, har Gjensidige i samarbejde med CA lanceret en studieforsikring for de unge. Med CA-studieforsikring har Gjensidige lyttet til de unges behov. Mange faktorer spiller ind, når der skal vælges forsikring som studerende. Dog er pris og dækning ikke altid det vigtigste for de unge.

”Forsikring er et lavinteresseområde for studerende, og vi forstår godt, hvis mange unge synes, at forsikring er kedeligt og måske også svært at forstå. Derfor har vi gjort meget ud af at samle tre simple produkter, som man ved, hvad indeholder. Derudover har de studerende mulighed for at tilføje forskellige dækninger efter behov, for at være bedst muligt dækket,” siger Henrik Sagild.

Om Gjensidiges CA-studieforsikring

  • Studerende medlemmer hos CA kan købe indbo, ulykke og rejseforsikring til faste lave priser hos Gjensidige.
  • Sammensæt din studieforsikring så den passer til dig og dine behov. Udover indboforsikringen vælger du nemlig selv, hvilke ekstra dækninger du har brug for.

Dermed har du nu ikke længere nogen undskyldning, for ikke at få styr på forsikringerne.

Få et gratis forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over- eller underforsikrede. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.