Publiceret: 25 Mar 2022

6 ting du altid bør have i bilen

Det er bedre at være forberedt end at blive overrasket. I hvert fald på køreturen. Derfor er der flere ting, som altid er gode at have i bilen, så du kan nyde køreturen med ro i maven.

 • Is/vand-skraber
  Anskaf en is/vand-skraber. Is, sne og regn kan hindre udsynet gevaldigt.

 • Tape mod stenslag
  Stenslag på forruden kan blive en dyr affære, hvis ruden skal udskiftes. Har du tape i bilen, kan du hurtigt afdække stenslag, og så er sandsynligheden større for, at ruden kan repareres uden udskiftning. Husk, at du har gratis reparation af stenslag, hvis du har kaskoforsikring i Gjensidige.

 • Sprinklervæske
  Overvej at have sprinklervæske liggende i bilen. Snavsede ruder og tom sprinklervæske er en dårlig cocktail.
 • Førstehjælpskit
  Vær beredt, et førstehjælpskit kan være uvurderligt i mange situationer – både for dig selv og andre.
 • Solbriller
  Hav altid solbriller i bilen. Lav sol, sol der giver genskin på en våd vejbane osv., kan hindre udsynet markant, både direkte og indirekte via bilens spejle. Sørg for altid at have solbriller tæt på.
 • Sørg for hurtig adgang til vejhjælp
  Har du vejhjælp til din bil? Det er vigtigt med hurtig hjælp, hvis uheldet er ude eller bilen går i stå

Andre ting du med fordel kan have med i bilen: 
Paraply, lommelygte, advarselstrekant, sikkerhedsveste (krav i nogle lande), en flaske håndsprit, en flaske motorolie, mobiloplader/kabel, tæppe og lille skovl (mest til vinter).

Bekymret for parkeringsbuler?

Vi ved hvor irriterende det er at få en skade på sin bil, som man ikke selv er skyld i. Vores Udvidet friskade-tilvalg til din bilforsikring forsikrer dig mod parkeringsbuler og hærværk, som en ukendt person har lavet på din bil