Knallertforsikring

Vælg mellem den lovpligtige ansvarsforsikring eller kaskoforsikring, så du slipper for økonomiske overraskelser ved skader. 

Få et uforpligtende tilbud

Lovpligtig ansvarsforsikring

Hvis du har en knallert eller scooter, er det lovpligtigt også at have en ansvarsforsikring. En ansvars­forsikring dækker de skader, du kan komme til at lave på andre personer eller deres ting, med din knallert eller scooter. Den dækker også skader på andre personers køretøjer ved parkering. Ansvars­forsikringen dækker også, hvis en passager der sidder bag dig på din knallert, kommer til skade, ved sammenstød eller en soloulykke.

Hvad dækker ansvarsforsikring ikke?
En ansvarsforsikring dækker ikke skader på dig selv eller din knallert. Hvis du også ønsker at forsikre din knallert 45 eller scooter, skal du vælge kasko­forsikring. Du kan ikke vælge kasko til knallert 30. 

Knallertforsikring med kasko

Har du en knallert 45 kan du vælge kaskoforsikring. En kasko­forsikring er frivillig – men god at have, så du undgår økonomiske overraskelser ved reparation af skader.

Med kasko til din knallert­forsikring er du dækket, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter, hvis den bliver stjålet. Vælger du kasko­forsikring får du også rednings­hjælp i udlandet dækket – det røde kort.

Hjælp til advokat
Med kasko til din knallert­forsikring er du også dækket med retshjælp, hvis du får brug for en advokat – fx hvis du har været involveret i et uheld.

Kører du på din knallert eller scooter hele året?

Kan du ikke undvære din knallert 45 i vinterhalvåret? Så har du mulighed for at tilvælge en helårsdækning til din knallertforsikring. Så kan du også få lov til at køre, når kulden bider dig i kinderne.

Vinterkørsel dækker for perioden 1.december til 29.februar og kan tilføjes til både din ansvars- og kaskoforsikring.

Forsikrer i også min veteranknallert?

Ja, vi forsikrer din veteranknallert med samme gode dækninger som andre knallerter. Vi vil gerne have, at du føler dig ligeså sikker, når du kører på din over 25 år gamle knallert, som hvis du kører på en enhver anden knallert.

Din veteranknallert er dækket hele året - også i vinterperioden.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for knallertforsikring

Produktark - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores knallertforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning til knallertforsikring med andre forsikringer.

Produktark for knallertforsikring

Produktark for MC-/EU-knallertforsikring

Betingelser - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores knallertforsikring, forskellige dækninger og betingelser. 

Betingelser for knallertforsikring

Betingelser for MC-/EU-knallertforsikring