Knallertforsikring

Vælg mellem den lovpligtige ansvarsforsikring eller kaskoforsikring, så du slipper for økonomiske overraskelser ved skader. 

Få et uforpligtende tilbud
Knallert på række med forhjul

Lovpligtig ansvarsforsikring til knallert 30 og 45

Hvis du har en knallert eller scooter, er det lovpligtigt også at have en ansvarsforsikring.

En ansvars­forsikring dækker de skader, du kan komme til at lave på andre personer eller deres ting, med din knallert eller scooter. Den dækker også skader på andre personers køretøjer ved parkering.

Ansvars­forsikringen dækker også, hvis en passager der sidder bag dig på din knallert, kommer til skade, ved sammenstød eller en soloulykke.

Hvad dækker ansvarsforsikring ikke?
En ansvarsforsikring dækker ikke skader på dig selv eller din knallert. Hvis du også ønsker at forsikre din knallert 45 eller scooter, skal du vælge kasko­forsikring. Du kan ikke vælge kasko til knallert 30. 

Knallertforsikring med kasko

Har du en knallert 45 kan du vælge kaskoforsikring. En kasko­forsikring er frivillig – men god at have, så du undgår økonomiske overraskelser ved reparation af skader.

Med kasko til din knallert­forsikring er du dækket, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter, hvis den bliver stjålet. Vælger du kasko­forsikring får du også rednings­hjælp i udlandet dækket – det røde kort.

Hjælp til advokat
Med kasko til din knallert­forsikring er du også dækket med retshjælp, hvis du får brug for en advokat – fx hvis du har været involveret i et uheld.

Vinterkørsel kan tilføjes til både din ansvars- og kaskoforsikring.

Kører du på din knallert eller scooter hele året?

Kan du ikke undvære din knallert 45 i vinterhalvåret? Så har du mulighed for at tilvælge en helårsdækning til din knallertforsikring. Så kan du også få lov til at køre, når kulden bider dig i kinderne.

Vinterkørsel dækker for perioden 1.december til 29.februar.