Toyota Forsikring

Gjensidige er officiel samarbejdspartner med Toyota.
Sammen har vi udviklet en bilforsikringsaftale med gode priser og særlige fordele.

Fordele med Toyota Forsikring

Med en Toyota Forsikring får du en rigtig god forsikringsdækning med masser af fordele til attraktive priser. Toyota Forsikring indeholder:

 • Ansvar og kaskodækning
 • Lånebil i forbindelse med skadereparation
 • Gratis reparation på autoriseret Toyota-værksted
 • Nye og originale reservedele
 • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
 • 5 års garanti på skadereparation
 • Mulighed for ubegrænset kilometer
 • Attraktive tilvalgsdækninger
 • Kan tegnes på brugte Toyota-biler op til 10 år

Sådan dækker Toyota Forsikring

Toyota Forsikring dækker

Kaskoforsikringen dækker de skader, din bil har fået, fx som følge af sammenstød, påkørsel og eneuheld. Du får også dækket tyveri af bilens dele og ekstraudstyr og transport til nærmeste værksted efter en dækningsberettiget skade.

Har du en elbil eller plugin-hybrid bil og der sker skade på batteriet i forbindelse med en dækningsberettiget skade er det omfattet ligesom resten af bilens komponenter.

 

Forsikringen indeholder gratis reparation af stenslag på din forrude. Skal hele ruden udskiftes gælder den selvrisiko du har valgt. 

I forbindelse med en forsikringsskade vil du få din bil repareret på et autoriseret Toyota værksted. Vi samarbejder med Toyota værksteder i hele landet. Benytter du et Toyota værksted, så får du følgende fordele:

 • Lånebil
 • 5 års garanti på skadesreparation

Bliver din bil stjålet eller totalskadet, vil du få en lånebil stillet til rådighed i op til 30 dage, hvis du har købt tilvalgsdækningen Lånebil Plus.

Har du kasko på din bilforsikring, giver det røde kort dig mulighed for assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftsstop.

Vi anbefaler, at du printer kortet ud eller downloader det på din mobil. Det røde kort sikrer, at du har dine forsikringsoplysninger og nummeret til SOS International lige ved hånden.

Download Rødt kort appen til Android og iPhone

Retshjælp til bilforsikring dækker udgifter til fx advokatbistand, hvis du kommer ud for en privat tvist (uenighed) og har brug for juridisk hjælp.

Eksempel på, hvordan du kan være dækket

Du bliver involveret i et trafikuheld, hvor du som fører af bilen bliver påkørt og kommer til skade. Efterfølgende opstår der uenighed om, hvorvidt din ulykkesforsikring eller modpartens ansvarsforsikring skal dække ulykken. Her vil retshjælpsforsikringen dække dine udgifter til fx advokat og retssagsomkostninger.

Tilvalg til bilforsikring

Med vores afleveringsdækning til leasingbil behøver du ikke frygte store uforudsete udgifter, når du leverer din leasingbil tilbage, eller hvis den bliver totalskadet eller stjålet i leasingperioden.

*Dækker*
✓ Dækker de skader der måtte være på din leasingbil, når du leverer den tilbage
✓ Dækker et fast beløb afhængig af bilens alder, hvis bilen bliver totalskadet eller stjålet

*Dækker ikke*
- Skader, som ikke er dækket af kaskoforsikringen

Med Lånebil Plus får du en lånebil i op til 30 dage, hvis din bil bliver stjålet eller totalskadet. 

Med Glas Plus får du fjernet eller nedsat selvrisikoen ved udskiftning af glas på bilen.

Dækningen dækker udskiftning af glas på bilen, fx sidespejle og lygter. Ved udskiftning af forruden gælder dog en selvrisiko på 1.000 kr. Ved andre glasskader slipper du for at betale selvrisiko. 

Eksempel på hvordan Glas Plus dækker 
Får du et stenslag på forruden kan du få dette udbedret uden beregning. Skal hele forruden derimod udskiftes gælder en selvrisiko på kun 1.000 kr. og ikke den selvrisiko som du har valgt til din bilforsikring.

Med Parkering Plus slipper du for at betale selvrisiko, hvis der sker en skade eller nogen udøver hærværk på din parkerede bil. 

Har du hjemmeboende børn eller børnebørn, som låner din bil en gang imellem, er denne dækning måske relevant for dig.

Med Ung Fører kan dit barn eller barnebarn optjene anciennitet gennem din bilforsikring, hvis bilen er forsikret hos os. Samtidig skal du ikke betale en forhøjet selvrisiko, hvis der sker en skade, når dit barn eller barnebarn låner din bil.

For at være Ung Fører skal barnet

• Være mellem 17 år og 26 år
• Bo hjemme
• Ikke tidligere have haft egen bil

Eksempel på hvordan Ung Fører dækker
Dit barn på 18 år låner bilen og kører i grøften pga. glat vej. Dit barn er ok, men bilen er totalskadet. Du betaler blot din almindelige selvrisiko og ikke forhøjet selvrisiko pga. ung fører-dækningen.

Med Gjensidige Vejhjælp til din bilforsikring har du en døgnbemandet vagtcentral, som står til rådighed 365 dage om året.

Du er sikret hurtig assistance, og vi hjælper inden for 45 min. i gennemsnit. Med dækningen får du bl.a. følgende dækninger i Danmark og hele Europa:

 • Starthjælp
 • Bugsering af din bil til værksted
 • Fritrækning
 • Hjulskifte ved punktering
 • Nødopladning hvis du løber tør for strøm

Eksempel på hvordan Vejhjælp dækker
Det er koldt og dit bilbatteri virker ikke. Vi kommer ud og giver starthjælp, og du skal ikke betale noget.

Hvis fører af bil kommer til skade uden modpart (solouheld). Behandlingsudgifter, varigt mén, erhvervsevnetab, svie/smerte, tabt arbejdsfortjeneste og forsørgertab.

Med en friskadedækning mister du ikke bonustrin og slipper for at betale selvrisiko ved brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, skader efter nedstyrtende genstande eller påkørsel af dyr.

Eksempel på, hvordan friskadedækning dækker
En hjort springer ud foran din bil og fronten af din bil bliver skadet. Du slipper for at betale selvrisiko, og skaden påvirker ikke dit bonustrin.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Toyota Forsikring på tlf.nr.: 88 18 67 00, hvis du har spørgsmål om Toyota Forsikring. Du har også mulighed for at skrive til os på toyota@gjensidige.dk.