Ejerskifteforsikring - Sikrer dig økonomisk mod skjulte skader

Ejerskifteforsikring

Vidste du, at næsten hver anden husejer anmelder en skade på deres hus inden for det første år? En ejerskifteforsikring dækker skjulte skader, der ikke står i tilstandsrapporten, og som allerede eksisterede, da du overtog boligen.

Du kan spare både tid og penge ved at samle ejerskifteforsikring, husforsikring og indboforsikring i Boligpakken.

   Se nemt en samlet pris på Boligpakken   

Spar tid og penge med Boligpakken

Vi har samlet ejerskifte-, indbo- og husforsikring i én løsning, som er skræddersyet til dig, der bor i hus. Vi kalder den Boligpakken, og ud over økonomisk sikkerhed, får du ovenikøbet 10 % samlerabat.

Undgå langstrakte sagsbehandlinger
Med ejerskifteforsikring og husforsikring samlet ét sted, er der aldrig tvivl om, hvilket forsikringsselskab der skal dække dine skader. Det sikrer dig en effektiv og hurtig skadebehandling. Derudover risikerer du heller ikke at skulle betale 2x selvrisiko, hvis skaden skal dækkes på 2 forsikringer.

Er du usikker på, hvad en ejerskifteforsikring dækker?

…Så er du ikke alene. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få et overblik over, hvad en ejerskifteforsikring dækker og ikke dækker. Her finder du også eksempler på typiske misforståelser omkring ejerskifteforsikring.

Få styr på ejerskifteforsikring

3 gode grunde til at vælge vores ejerskifteforsikring

Danmarks bedste ejerskifteforsikring

For 10. år i træk viser Ankenævnets klagestatistik, at vi er blandt de absolut bedste udbydere af ejerskifteforsikring. De flotte resultater er udtryk for, at vi holder hvad vi lover, at vi behandler kundernes sager korrekt og at vi udbetaler den rette erstatning.

Dækker hvor andre ikke gør

Som noget unikt er skader på bygningsdele, der normalt er tilgængelige, som ikke har kunne besigtiges, omfattet af vores ejerskifteforsikring. Det kan fx være, hvis det ikke er muligt at besigtige hele et loft, grundet manglende gangbro. Hos os vil hele loftet være omfattet af ejerskifteforsikringen.

Mulighed for udvidet ejerskifteforsikring

Med udvidet ejerskifteforsikring, er du som køber sikret ekstra godt i din nye bolig, særligt hvis der er utryghed omkring en nedgravet olietank. Den udvidet dækning indeholder følgende 3 gode dækninger:

• Forurening af grunden - eksempelvis fra en nedgravet olietank

• Ulovlig kloak- og stikledning

• Skimmelafrensning af indbo

Få et tilbud på din ejerskifteforsikring

Vi ringer til dig, så snart der er en ledig medarbejder.

Er du allerede kunde hos os?

Vent venligst...

Ring mig op

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du kontakter os udenfor telefontid, ringer vi til dig næste hverdag.

Til dig der køber lejlighed eller andelsbolig

Ved køb og salg af ejerlejlighed eller andelsbolig gælder andre vilkår end for hus.

Vi tilbyder pakkerne Sikker Lejlighed og Sikker Andelsbolig, som sikrer dig mod mangelfulde og ulovlige El- og VVS-installationer. Derudover får du også en flytteforsikring samt mulighed for et gratis tjek af boligens sikkerhed, så du er godt rustet mod fx brand og indbrud.

Forsikringerne tilbydes kun via vores samarbejdspartnere EDC og RobinHus. For at få et tilbud, skal du kontakte din lokale ejendomsmægler.

Se mere om Sikker Lejlighed og Sikker Andelsbolig

Bliv klogere på detaljerne for ejerskifteforsikring

Produktinformation om ejerskifteforsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores ejerskifteforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning på ejerskifte med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for ejerskifteforsikring - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores ejerskifteforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent betingelser

   Se prisen på din boligpakke