Ejerskifteforsikring - Sikrer dig økonomisk mod skjulte skader

Ejerskifteforsikring

Vidste du, at næsten hver anden husejer anmelder en skade på deres hus inden for det første år? En ejerskifteforsikring dækker skjulte skader, der ikke står i tilstandsrapporten, og som allerede eksisterede, da du overtog boligen.

Du kan spare både tid og penge ved at samle ejerskifteforsikring, husforsikring og indboforsikring i Boligpakken.

   Se nemt en samlet pris på Boligpakken   

Til dig der køber lejlighed eller andelsbolig

Ved køb og salg af ejerlejlighed eller andelsbolig gælder andre vilkår end for hus.

Vi tilbyder pakkerne Sikker Lejlighed og Sikker Andelsbolig, som sikrer dig mod mangelfulde og ulovlige El- og VVS-installationer. Derudover får du også en flytteforsikring samt mulighed for et gratis tjek af boligens sikkerhed, så du er godt rustet mod fx brand og indbrud.

Forsikringerne tilbydes kun via vores samarbejdspartnere EDC, RobinHus, Nybolig og Estate. For at få et tilbud, skal du kontakte din lokale ejendomsmægler.

Se mere om Sikker Lejlighed og Sikker Andelsbolig

Bliv klogere på detaljerne for ejerskifteforsikring

Produktinformation om ejerskifteforsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores ejerskifteforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning på ejerskifte med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for ejerskifteforsikring - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores ejerskifteforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent betingelser

   Se prisen på din boligpakke