Hop til indhold

Skirejseforsikring

Skiferie er en af danskernes mest foretrukne ferier. Skal du på skiferie, så sikrer vi at du er godt dækket, når du skal ned af de sneklædte pister.

Få hjælp døgnet rundt

Vores dansktalende alarmcentral er klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet.

Adgang til online læge

Få hurtig og nem adgang til dygtige læger via videoopkald.

Dækker on- og offpiste

Hav ro i maven, selv når du vover dig uden for pisten.

Hvad dækker skirejseforsikring?

Få et overblik over hvordan du er dækket med vores skirejseforsikring.

Dækninger

Behandling ved akut sygdom

Dækker dine udgifter til behandling og undersøgelse ved akut sygdom og tilskadekomst.

Medicinsk forhåndsvurdering:
Har du kroniske lidelser eller er blevet syg, inden for de sidste 2 måneder før afrejse, henviser vi dig til at læse nærmere om vores forhåndsvurdering.

Hjemtransport

Dækker merudgifter til hjemrejse, når ferien må afbrydes fx på grund af dødsfald i nærmeste familie eller indbrud/brand i egen bolig.

Erstatningsrejse og feriekompensation

Erstatningsrejse dækker hvis du fx bliver evakueret, indlagt på hospitalet eller transporteret hjem på grund af sygdom eller tilskadekomst, når det berører mindst halvdelen af ferien.
Hvis mindre end halvdelen af ferien berøres forsikrer Feriekompensation, som dækker pris pr. ødelagt feriedag for alle personer.

Sygeledsagelse og sygetilkaldelse

Har du behov for en ledsager, hvis du skal indlægges på et hospital som følge af alvorlig akut sygdom eller alvorlig tilskadekomst, dækker rejseforsikring sygeledsagelse. Du kan med sygetilkaldelse få tilkaldt op til tre personer fra Danmark.

Bagageforsinkelse

Forsikringen dækker nødvendige erstatningskøb og udgifter til lejeudstyr op til 5.000 kr. Det vil sige, at du har mulighed for at købe erstatning for de ting, du mangler her og nu, fordi de ligger i den forsinkede bagage. Det kan eksempelvis være tøj, toiletsager eller en klapstol.

Formålet med dækningen er at afhjælpe et akut behov, så rejsen kan gennemføres uden større vanskeligheder.

Selvrisiko på lejebil

Dækker din selvrisiko opkrævet af udlejer firmaet i forbindelse med skade på lejet personbil, autocamper, motorcykel og knallert. Med denne dækning erstatter vi selvrisiko op til 15.000 kr.

Krise- og psykologhjælp

Dækker krisehjælp på stedet og konsultation hos psykolog eller psykiater efter hjemkomst, ved akut psykisk krise, som følge af en større ulykke eller hændelse på rejsen.

Transportforsinkelse og forsinket fremmøde

Transportforsinkelse dækker hvis du på din rejse bliver forsinket med mere end 3 timer. Vi erstatter nødvendige ekstraudgifter op til 1.500 kr. pr. sikret pr. døgn – dog maksimalt op til 5.000 kr. pr. sikret. Forsinket fremmøde dækker hvis du uforskyldt og uforudseeligt kommer for sent frem til dit planlagte transportmiddel, og derfor må benytte en anden afgang til at indhente din rejserute.

Online læge

Med online læge får du hurtig og enkel adgang til læger via videoopkald. Det gælder både små og store bekymringer. Lægerne er tilgængelige alle ugens dage indtil kl. 22 – også når du på ferie i udlandet. Konsultationer er gratis, og er åben uden for lægens normale åbningstid. Læs mere her.

Tilvalg

Afbestillingsforsikring

Med en afbestillingsforsikring undgår du at miste penge du allerede har brugt på en ferie, hvis du bliver nødt til af aflyse inden afgang. Med afbestilling til din rejseforsikring får du en forsikring der:

  • Dækker dine udgifter, hvis du må annullere rejsen.
  • Dækker ved akut sygdom eller skader op til ferien.
  • Dækker aflysning pga. graviditetskomplikationer eller ved vurdering fra en læge om, at afrejse er uforsvarligt. 
  • Dækker aflysning grundet uventet fyring fra fuldtidsjob.

Vær opmærksom på, at afbestillingsforsikringen skal købes senest en måned inden afrejse, eller maks. 8 dage efter, at rejsen blev købt. Se mere om afbestillingsforsikring her

Indbo Rejse

Denne dækning er kun relevant, hvis du ikke allerede har en indboforsikring. Indbo Rejse dækker din bagage ved fx tyveri og beskadigelse. Du får også en ansvars- og en retshjælpsdækning, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting på rejsen.

"Effektiv sagsbehandling selv i en travl uge."

Flemming Kolkjær Sørensen
4,5 af 5

Baseret på 16.764 anmeldelser

Bliv klar til skiferien

Hver femte skiskade kræver hjemtransport - og det dækker det blå kort ikke. Få viden om, hvordan du får en sikker skiferie.

Online læge

Tag lægen med på skiferien! Med vores rejseforsikring får du nemlig adgang til online læge via videokonsultation.

Markedets bedste rejseforsikring

Se mere om, hvorfor vores rejseforsikring er kåret som Bedst i test 2023 for andet år i træk.