Mest populære forsikringer

Samlerabat på dine forsikringer

10% samlerabat når du samler 3 eller flere forsikringer. Rabatten gælder bil-, ulykke-, indbo-, hus-, ejerskifte- og fritidshusforsikring.

Bliv ringet op af en rådgiver

Er det på tide at få gennemgået dine forsikringer? Vi er klar til at ringe til dig mandag til torsdag 8.30-18 og fredag 8.30-16.

Find betingelser

I betingelserne kan du se hvad de enkelte forsikringer dækker og hvad de ikke dækker.

Lovpligtige forsikringer

En del af de forsikringer som forsikringsselskaber tilbyder, er lovpligtige. Det betyder, at du skal have dem, hvis du har produktet, der passer til. Især ansvarsforsikringer til køretøjer og dyr er ofte lovpligtige, men der er også visse forsikringer, der tit bliver forlangt, at du ejer, hvis du låner penge af banker, finansieringsselskaber eller realkreditinstitutter.

Lovpligtige forsikringer skal typisk sikre, at du kan betale erstatningen, hvis du påfører andre eller andres ting skade. De er også med til at sikre, at du kan betale dit lån tilbage, hvis fx din belånte bil bliver totalskadet eller stjålet.

Ansvarsforsikring til køretøjer
Hvis du er ejer af en bil, motorcykel eller knallert, er det lovpligtigt for dig at have en ansvarsforsikring. Du skal som minimum have en ansvarsforsikring, når du køber en bilforsikring. En ansvarsforsikring dækker dig økonomisk, hvis du gør skade på andre eller deres ting.

Hundeansvarsforsikring
Som hundeejer er du erstatningspligtig for de skader, som din hund kan forvolde på andre. Der er derfor lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til hundeforsikring, når du har en hund.

Brandforsikring til hus
Ejer du et hus, er en brandforsikring faktisk ikke lovpligtig trods at mange tror det. Det er dog påkrævet at have en brandforsikring, hvis du skal optage et lån hos en kreditforening, og derfor skal langt de fleste husejere have en brandforsikring.