Bilforsikring med god dækning - Beregn din pris her | Gjensidige

Black Week - Spar 20% på din nye bilforsikring

Når uheldet er ude, skal du have tillid til dine forsikring og til dit forsikringsselskab. Med vores bilforsikring kan du med ro i maven sætte dig bag rattet.

         Beregn pris med 20% rabat         

Det betaler sig ofte at kigge på mere end pris

Hvis du synes, at bilforsikringer er svære at sammenligne, ender det ofte med, at man bare går efter prisen. Men pris er ikke alt – og slet ikke, hvis dækning eller skadesbehandling halter.

Vi ved, at du gerne vil hurtigt videre efter en skade. Derfor behandler vi online anmeldelser fra dag til dag. Faktisk behandler vi over 90% af alle autoskader anmeldt online indenfor 24 timer.

      Se din pris med 20% rabat    

Har du elbil eller hybrid?

Er du i markedet efter en ny elbil, eller har du brug for at vide mere om elbil eller hybridbiler inden du bestemmer dig for, om de er en mulighed for dig? Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om elbilforsikring og forskellige former for elbiler.

Læs mere om elbil om hybrid

Køb din nye bilforsikring med op til 15% rabat

Køber du online får du 5% onlinerabat, og samler du dine forsikringer hos os får du yderligere 10% samlerabat. Så får du den bedste pris. 

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring bestemmes ud fra flere faktorer:

• Din alder og erfaring som bilist

• Bilmodellen og bilens alder

• Hvor langt du kører årligt

• Din valgte selvrisiko og din bopæl

I vores prisberegner kan du hurtigt og nemt se, hvad en bilforsikring vil koste dig. Her kan du tilpasse din bilforsikring, så den passer til dig og din bil. Når du køber din forsikring online, får du samtidig onlinerabat.

Er du er i tvivl om, hvorvidt du skal tegne en kaskoforsikring, eller om du har behov for yderligere tilvalg til din bilforsikring? Vi sidder klar til at hjælpe dig på 70 10 90 09.

      Beregn pris på bilforsikring      

Sammensæt din bilforsikring så den passer til dig og din bil

Den bedste bilforsikring for dig afhænger af din bils værdi og dit behov for beskyttelse. Du skal dog som minimum have en ansvarsforsikring. Hvis du er usikker på, hvilken bilforsikring der passer dig, sidder vi klar til at hjælpe dig. Book et telefonmøde

Lovpligtig ansvarsforsikring - Med en ansvarsforsikring er du dækket, hvis du gør skade på andre personer eller deres ting, med din bil. En ansvarsforsikring dækker altså ikke skader på dig eller hvis du får skader på din egen bil.

Kaskoforsikring- Hvis du vil sikre din egen bil, skal du vælge kasko til din bilforsikring. Så er du sikret erstatning i tilfælde af færdselsuheld, parkeringsskader, tyveri, hærværk og brand i bilen.

Tilvalgsdækninger - Tilpas din bilforsikring efter dine behov med en række dækninger. Du kan fx vælge 0 kr. selvrisiko ved en række typiske skader. Med tilvalget Friskade fjerner du selvrisikoen på fx parkeringsskader. Med dækningen Vejhjælp er du sikret hurtig assistance døgnet rundt, hvis du kommer ud for et uheld på vejen.

      Beregn din pris og køb bilforsikring _    

Brug for rådgivning?

Vi er klar til at ringe til dig mandag til torsdag 8.30-18 og fredag 8.30-16.

Bliv klogere på detaljerne for bilforsikring

Produktark til bilforsikring - I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores bilforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning på bilforsikring med andre forsikringer. Hent produktark

Betingelser for bilforsikring -Her kan du læse alle detaljerne om vores bilforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent betingelser