Navigation, søg og log ind

b8dde1

Bilforsikring hos Gjensidige

Vores bilforsikring er en af Gjensidiges mest populære forsikringer. Hos os har du mulighed for at sammensætte en forsikring, der dækker lige præcis dine ønsker og behov.

Beregn pris og køb din bilforsikring

En bilforsikring skal skabe tryghed

Med en bilforsikring fra Gjensidige har du mulighed for at skræddersy din bilforsikring, så den dækker netop dine behov. Vi tilbyder både den lovpligtige ansvarsforsikring, kaskoforsikring og forskellige tillægsforsikringer til din bil.

Bilforsikring med onlinerabat

At have den helt rigtige bilforsikring er en afgørende tryghedsfaktor, når du sætter dig bag rattet. Din bil er næstefter din bolig formentligt den dyreste investering, du kommer til at foretage dig. Uanset hvor godt du kører bil, hvor erfaren du er som bilist, og uanset bilens alder og mærke, er der risiko for, at uheldet er ude.

Vores lovpligtige bilforsikring og tillægsforsikringer til bil

Med en bilforsikring fra Gjensidige har du adgang til hurtig og professionel hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Alle vores bilforsikringer tager udgangspunkt i den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker skader, du pådrager andre personer eller andres ejendele. Desuden er vores bilforsikring kendetegnet ved lav selvrisiko, god kundeservice og nem skadeanmeldelse.

Når du vælger bilforsikring, er det en god idé at overveje, om du bør købe en tillægsforsikring til den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker nemlig ikke de skader, der rammer din egen bil, og derfor kan det blive en bekostelig affære at vælge den billigste bilforsikring.

Hos Gjensidige tilbyder vi yderligere dækning i form af vores kaskoforsikring og vores særligt tilpassede tilvalgsforsikringer.

Dækningsoversigt

Vælg mellem bilforsikringer

Tabellen viser en oversigt over vores bilforsikringer. Har du særlige ønsker til din kaskoforsikring, kan du skræddersy den med tilvalg til Bil Kasko.

 
 Bil AnsvarBil KaskoTilvalg til Bil AnsvarTilvalg til Bil Kasko
Ansvar    
Kasko    
Fri lånebil    
Reparation af stenslag    
Retshjælp    
Redningshjælp i udlandet    
Førerplads    
Friskade    
Glas    
Ekstra udstyr    
Ung fører    
Værdiforringelse    
Lånebil Plus    
Vejhjælp    

Læs mere om vores Bilforsikringer.

Se det nyeste produktark (IPID) og hent de nyeste forsikringsbetingelser.

Fordele ved Gjensidige kaskoforsikring og tilvalgsforsikringer

Vælger du at supplere din ansvarsforsikring med vores kaskoforsikring, får du, ud over en stærk dækning, automatisk en række fordele, der gør det enkelt for dig at være forsikret. Med kaskoforsikring til bilen får du blandt andet disse fordele:

  • Gratis lånebil, når dine dækningsberettigede skader repareres
  • Gratis biltransport til nærmeste værksted ved dækningsberettigede skader
  • Mulighed for at blive elitebilist allerede fra dag 1

Med vores fordelagtige tilvalgsforsikringer får du blandt andet også mulighed for:

  • Fri lånebil ved totalskade og tyveri med LånebilPlus
  • Udskiftning af forrude med lav selvrisiko (1.000 kr.)
  • Dækning af parkeringsbuler og hærværk med Udvidet Friskade
  • Optjening af bonus i forældres eller bedsteforældres bil med Ung Fører
  • Førerpladsdækning som dækker personskader på føreren

*Der gælder særlige regler for reparation af stenslag på bilforsikringsaftaler tegnet gennem SKODA , HyundaiKIA, Alfa RomeoFiat og Jeep.

Særlige forsikringsfordele for udvalgte bilmærker

Hos Gjensidige samarbejder vi med en række bilforhandlere. Derfor kan vi tilbyde dig ekstra forsikringsmæssige fordele på særlige bilmærker, når du lader dig forsikre gennem en af vores samarbejdsaftaler.

Vores samarbejder omfatter SKODA, Kia, Hyundai og Fiat. Afhængigt af bilens model og skadestatus kan du dermed opnå særlige prisfordele på disse mærker.  

Læs mere om vores bilforsikring.