Navigation, søg og log ind

AAC984

Bilforsikring med stærke dækninger

Find din næste bilforsikring med præcis de dækning​er, du har brug for - og få onlinerabat, hvis du køber her på siden!

 • Vælg selv mellem ansvar eller kasko+ansvar og tilpas din forsikring med tilvalg
 • Mulighed for at blive elitebilist allerede fra dag 1
 • Slip for selvrisiko ved tyveri, brand eller seriehærværk

Beregn pris og køb din bilforsikring

Vores bilforsikringer

Vælg mellem den lovpligtige ansvarsforsikring, som kun dækker de skader, din bil laver på andres bil og ting samt andre personer, og kaskoforsikring, som indeholder ansvar, men også dækker skader på din egen bil. Du kan tilpasse din forsikring til dine behov med forskellige tilvalgsdækninger.

Tilvalgsdækninger

Med tilvalgsdækninger kan du skræddersy din bilforsikring, så den passer til dine behov, og du kun behøver betale for det, du har brug for. Så er du godt kørende.

Tjek din pris med onlinerabat - med og uden tilvalg - på kun to minutter

 • Førerpladsdækningen dækker skader på bilens fører ved soloulykker og ved ind- og udstigning af bilen. Førerpladsdækningen sikrer dig mod svie og smerte, varige mén, tabt arbejdsfortjeneste og erhvervsevne. Med en førerpladsdækning er familien også sikret, fordi den dækker det økonomiske tab af forsørger og giver ret til begravelseshjælp. 

  Derfor kan tilvalgsdækningen som den eneste også købes til ansvarsforsikringen. 

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en førerpladsdækning dækker:
  Du mister herredømmet på en glat vej, kører i grøften og kommer til skade.

 • Dækker udskiftning af glas på bilen fx sidespejle og lygter. Bemærk dog, at hvis forruden skal udskiftes er der en selvrisiko på 1.000 kr.
   
  Et typisk eksempel på en skade, hvor en glasdækning dækker:
  Du har fået stenslag på frontruden, ruden har fået en flænge på flere cm. og skal udskiftes. Det koster kun selvrisiko på 1.000 kr.
 • Vælger du tilvalgsdækningen friskade til din bilforsikring, mister du ikke bonustrin eller får opkrævet selvrisiko ved brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, skader efter nedstyrtende genstande eller påkørsel af dyr.

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en friskadedækning dækker:
  Din bil holder parkeret, og en tagsten falder fra taget og ned på bilen (nedstyrtende genstande).

  Udvidet friskade 

  Vi ved, hvor irriterende det er at få en skade på sin bil, som man ikke selv er skyld i. Udvidet friskade forsikrer dig mod hærværk og fx parkeringsbuler, som en ukendt person har lavet på din parkerede bil.

  Du kan kun købe udvidet friskade, hvis du allerede har tilvalgt friskade til din bilforsikring.

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en udvidet friskadedækning dækker:
  Din bil er parkeret, og da du kommer hen til den, er der en skade. Skadevolder er kørt fra stedet uden at give sig til kende.

 • Skal du bruge en bilforsikring til unge børn? Har du hjemmeboende børn eller børnebørn, som låner din bil en gang imellem, kan de optjene anciennitet gennem din bilforsikring, hvis bilen er forsikret hos os.

  Med ancienniteten kan dit barn/barnebarn senere få sin egen bilforsikring billigere hos os. Ancienniteten kan overføres i op til 3 år efter, at barnet er flyttet hjemmefra, når de køber deres egen bil. Samtidig skal du ikke betale en forhøjet selvrisiko, hvis der sker en skade, når dit barn/barnebarn låner din bil.

  For at være Ung Fører skal barnet:

  • være mellem 17 år* og 26 år
  • bo hjemme
  • ikke tidligere have haft egen bil

  *Læs mere om prøveordningen med kørekort til 17-årige.

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en ung fører dækning dækker:
  Dit barn på 18 år låner bilen og kører i grøften pga. glat vej. Dit barn er ok, men bilen er totalskadet. Du betaler blot din almindelige selvrisiko og ikke forhøjet selvrisiko pga. ung fører-dækningen.

 • Er du interesseret i at tilvælge en af de nedenstående dækninger til din bilforsikring, eller høre mere om, hvordan de dækker, kan du ringe til os på 70 10 90 09

  Udvidet ekstraudstyr
  Har du audio- eller teleudstyr, fx musikanlæg, dvd-anlæg og navigationsudstyr, internet og andet sende- og modtageudstyr for mere end 20.000 kr., bør du tilkøbe tilvalgsdækningen udvidet ekstraudstyr.

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en ekstraudstyr dækning dækker:
  Der er indbrud i din bil, og dit musikanlæg bliver stjålet.

  Lånebil Plus 
  Med Lånebil Plus kan du køre op til 100 km fri kørsel pr. døgn. Med Lånebil Plus får du en lånebil af tilsvarende størrelse som din forsikrede bil.

  Et typisk eksempel på en skade, hvor en Lånebil Plus dækning dækker:
  Du har været i et færdselsuheld, og din bil er totalskadet. Du får en lånebil til rådighed senest næstkommende hverdag.

  Værdiforringelse
  Bliver bilen skadet for mere end 30.000 kr., får du over dækning af reparationsomkostningerne yderligere en kontanterstatning på 10% af reparationsudgiften.

  Et typisk eksempel på en situation, hvor en værdiforringelse dækning dækker:
  Din bil har været på værksted og er blevet repareret for 35.000 kr. Dækningen sikrer, at du får en kontant udbetaling på 10% af beløbet (3.500 kr.).

  Stilstandsdækning
  Hvis du ikke skal bruge din bil i en længere periode, kan det ofte være en god idé at oprette en stilstandsdækning. Forsikringen dækker din bil på samme måde som den almindelige kaskoforsikring, mens bilen står opmagasineret uden nummerplader i en periode. Stilstandsdækningen gælder i minimum 1 måned.

  Et typisk eksempel på en situation, hvor en stilstandsdækning dækker:
  Din bil bliver stjålet og fundet igen, men ekstraudstyr i bilen er stjålet.

Fordele med kaskoforsikring

Vælger du at supplere din ansvarsforsikring med vores kaskoforsikring, får du automatisk en række fordele, der gør det enkelt for dig at være forsikret. Med kaskoforsikring til bilen får du blandt andet:

 • Lånebil mens dine dækningsberettigede skader repareres
 • Gratis reparation af stenslag i forruden*
 • Fri transport af din bil til nærmeste værksted ved dækningsberettigede skader

*Der gælder særlige regler for reparation af stenslag på bilforsikring tegnet gennem aftaler med SKODA , HyundaiKIA, Alfa RomeoFiatJeepPeugeotCitroen og Mitsubishi 

Elitebilist fra første dag! 

Det skal selvfølgelig kunne betale sig, at undgå skader. Derfor rykker du også et skridt nærmere status elitebilist, for hvert år du kører uden skader.  Har du kørt de seneste tre år uden skader, er du automatisk elitebilist. Men vidste du, at du også kan få overført skadefri år fra andre forsikringsselskaber, og dermed har mulighed for at blive elitebilist allerede fra dag 1? 

Månedlig eller årlig betaling? Du bestemmer!

Du vælger selv, om du vil dele betalingen for din bilforsikring op i 12 eller betale det hele på én gang. Beregn selv din pris med onlinerabat.

Reparation af højeste kvalitet på fordelsværksteder! 

​Vi har et stort netværk af fordelsværksteder fordelt over hele landet, som giver dig og din forsikrede bil service af højeste kvalitet og sikrer, at reparationer altid sker med stor ekspertise.