Hop til indhold

Velkommen fra forsikringsguiden

Tak fordi du har beregnet pris på vores forsikringer. Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgiver dig snares muligt.

Dine fordele hos os

Godt nyt til Sparegrisen

Op til 15 % på privathospital
Som kunde i Gjensidige kan du få op til 15% rabat på listepriser* på mange af landets førende privathospitaler og -klinikker. *Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke protesedele o.l.
10 % i samlerabat
Du får 10 % i samlerabat når du samler 3 forsikringer. Rabatten gælder bil-, ulykke-, indbo-, hus-, ejerskifte- og fritidshusforsikring.
30 % rabat på tyverimærkning
30% rabat på tyverimærkning
25 % rabat på brandslukkere, røgalarmer og førstehjælpskit
Som kunde hos Gjensidige kan du få 25 % rabat på alle produkter hos 4Fire International. 4Fire udbyder brandslukkere, røgalarmer og førstehjælpskit til både private og virksomheder - så du kan føle dig tryg i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. 
10 % rabat hos online-apotek
Du får 10% i rabat og gratis levering på tusindvis af apoteksvarer hos Apopro - Danmarks online apotek. Køb dine apoteksvarer med rabat, når det passer dig, og få det hele leveret gratis direkte til døren.
Eksklusive fordele hos EDC
Som Gjensidige kunde får du et unikt tilbud, hvis du vælger at sætte din bolig til salg hos EDC. Du får nemlig en gratis markedsføringspakke kaldet EDC Effekt til en værdi på 5.000 kr. Med EDC Effekt bliver din bolig vist på edc.dk og Boligsiden samt i annoncer på en lang række mediesites som Politiken, Jyllandsposten, Berlingske med flere. Derudover vil din bolig selvfølgelig blive vist på Facebook og Instagram.
Rabat på alarmsystem hos Verisure
Som kunde hos Gjensidige har du mulighed for at få en god pris på en alarmløsning hos Verisure. Installerer du en alarm, kan du faktisk også opnå en mindre rabat på din indboforsikring.
Rabat på el, benzin, diesel og bilvask
Med sit Shell Card får kunden følgende fordele hos Shell, Q8 og F24:
Attraktive fordele hos Sparekassen Kronjylland
Hos Sparekassen Kronjylland kan du blandt andet få et attraktivt billån. Du kan også glæde dig til at blive blandt Danmarks mest tilfredse privatkunder – dem finder du ifølge analysebureauet EPSI nemlig i Sparekassen Kronjylland.
Attraktive fordele hos Middelfart Sparekasse
Attraktive fordele hos Middelfart Sparekasse
Fribilletter til Gjensidige Kvindeliga
Som kunde i Gjensidige får du og op til 4 af dine venner, familemedlemmer, kollegaer eller naboer fribilletter til alle kampe i Gjensidige Kvindeliga.

Gør livet lidt lettere

Online forsikringstjek
Årligt tjek af dine forsikringer med Danmarks første online forsikringstjek: Forsikringstallet, skræddersyet til dig. Find ud af, om du er en af de mange der er under- eller overforsikret.
Online læge
Med en rejse- eller indboforsikring har du og din husstand adgang til videokonsultationer med dansktalende læger. Åbningstiderne er hverdage kl. 08-22:00, samt weekend og helligdage kl. 10–22.
Sundhedskompasset
Sundhedskompassets rådgivere hjælper dig med at navigere i sundhedsvæsenet i både korte og længere forløb, hvis du eller en i husstanden bliver syg.
Online dyrlæge
Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hunde- og katteforsikring, får du fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. Du kan bestille en konsultation alle ugens dage mellem 07-22.
Gratis lånebil
Få en gratis lånebil, 5 års garanti, rabat og meget mere, når du benytter dig af vores fordelsværksteder, som du finder over hele landet.

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Sådan undgår du skader

Her finder du tips og gode råd til at undgå skader i hverdagen og på dine rejser. Få blandt andet hjælp til at forebygge skader, blive klar til årstiderne, boligkøb og undgå indbrud.