Hop til indhold

Velkommen fra forsikringsguiden

Tak fordi du har beregnet pris på vores forsikringer. Udfyld formularen så kontakter en af vores rådgiver dig snares muligt.

Dine fordele hos os

Rabatter der batter

Få økonomisk hjælp til din tandlægeregning allerede i dag. Sammen med Dansk Tandforsikring får du op til 60% på din regning.
Som kunde i Gjensidige kan du få 10% rabat på listepriser* på tre af landets førende privathospitaler og -klinikker. *Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder ikke protesedele o.l.
Du får 10% i samlerabat når du samler 3 forsikringer. Rabatten gælder bil-, ulykke-, indbo-, hus-, ejerskifte- og fritidshusforsikring.
30% rabat på tyverimærkning
Som kunde hos Gjensidige kan du få 25% rabat på alle produkter hos 4Fire International. 4Fire udbyder brandslukkere, røgalarmer og førstehjælpskit til både private og virksomheder - så du kan føle dig tryg i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. 
Du får 10% i rabat og gratis levering på tusindvis af apoteksvarer hos Apopro - Danmarks online apotek. Køb dine apoteksvarer med rabat, når det passer dig, og få det hele leveret gratis direkte til døren.
Som Gjensidige kunde får du et unikt tilbud, hvis du vælger at sætte din bolig til salg hos EDC. Du får nemlig en gratis markedsføringspakke kaldet EDC Effekt til en værdi på 5.000 kr. Med EDC Effekt bliver din bolig vist på edc.dk og Boligsiden samt i annoncer på en lang række mediesites som Politiken, Jyllandsposten, Berlingske med flere. Derudover vil din bolig selvfølgelig blive vist på Facebook og Instagram.
Som kunde hos Gjensidige har du mulighed for at få en god pris på en alarmløsning hos Verisure. Installerer du en alarm, kan du faktisk også opnå en mindre rabat på din indboforsikring.
Med sit Shell Card får kunden følgende fordele hos Shell, Q8 og F24:
Som kunde i Gjensidige kan du udover et attraktivt billån som noget helt særligt få en række kontante fordele hos Sparekassen Kronjylland. Blandt andet gratis betalingskort og rabat på boligkredit. Du kan også glæde dig til at blive blandt Danmarks mest tilfredse privatkunder – dem finder du ifølge analysebureauet EPSI nemlig i Sparekassen Kronjylland.

Stærke tjenester – kun til dig

Årligt tjek af dine forsikringer med Danmarks første online forsikringstjek: Forsikringstallet, skræddersyet til dig. Find ud af, om du er en af de mange der er under- eller overforsikret.
Med en rejse- eller indboforsikring har du og din husstand adgang til videokonsultationer med dansktalende læger. Åbningstiderne er hverdage kl. 08-22:00, samt weekend og helligdage kl. 10–22.
Sundhedskompassets rådgivere hjælper dig med at navigere i sundhedsvæsenet i både korte og længere forløb, hvis du eller en i husstanden bliver syg.
Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hunde- og katteforsikring, får du fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. Du kan bestille en konsultation alle ugens dage mellem 07-22.
Som kunde i Gjensidige får du og op til 4 af dine venner, familemedlemmer, kollegaer eller naboer fribilletter til alle kampe i Gjensidige Kvindeliga.